Δεν φαντάζεσαι πώς επικοινωνούν μεταξύ τους τα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν φαντάζεσαι πώς επικοινωνούν μεταξύ τους τα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Είναι πιστοί ακόλουθοι της τεχνολογίας

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν είναι μόνο η Fab 4 (aka Harry-Meghan, William-Kate). Η Zara kai o Mike Tindall είναι επίσης μέλη της οικογένειας, όπως και η Ευγενία με τον σύζυγό της και την Βεατρίκη. Και μπορείς μήπως να φανταστείς πως επικοινωνούν μεταξύ τους τα μέλη της royal family, όταν θέλουν κάτι να κανονίσουν;

Όχι δεν στέλνουν κάποιου είδους τηλεγραφήματα, ούτε όμως παίρνουν και τηλέφωνα. Τα μέλη της οικογένειας έχουν ένα κοινό chat στο WhatsApp, και από εκεί κανονίζουν όλες τους τις εξόδους και τις βόλτες που πηγαίνουν.

Στη Daily Mirror το 2018 σε συνέντευξή του ο Mike Tindall είχε αναφέρει πως χρησιμοποιούν το κοινό chat για να κανονίσουν ακόμη και τα πιο ασήμαντα πράγματα. «Εγώ, ο αδερφός μου, και κάποιοι από τους συγγενείς της Zara, είμαστε μέσα σε αυτά τα ομαδικά groups.»

«Δεν θα έλεγα ότι λέμε πολλά σημαντικά πράγματα, απλά είναι ευκολότερο για κάποιο λόγο το να συνεννοείσαι μέσα από το WhatsApp. Είμαι μέσα σε περίπου 25.000 ομάδες. Και δεν θέλω να αποχωρήσω επειδή δεν θέλω να θεωρηθεί ότι είμαι αγενής», ανέφερε ο Mike.

Και για να ξέρεις η έξοδος των Harry-Meghan, Kate-William πριν μερικούς μήνες για πόλο, κανονίστηκε μέσα από το WhatsApp, τώρα που μένουν πιο μακριά.