Δες για πρώτη φορά αδημοσίευτο υλικό από την γέννηση της κόρης της Kylie Jenner

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δες για πρώτη φορά αδημοσίευτο υλικό από την γέννηση της κόρης της Kylie Jenner

Η πιο γλυκιά και όμορφη στιγμή

Μόλις εχθές είδαμε την πρώτη εμφάνιση της Stormi Jenner Webster στο κόκκινο χαλί, όταν παρευρέθηκε με τους γονείς της Travis Scott και Kylie Jenner στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Travis Scott: Look Mom I Can Fly». Και το ντοκιμαντέρ αυτό έχει πλούσιο υλικό από τη ζωή του ζευγαριού με την κόρη του.

Και εκτός από αυτό που υπάρχει στο ντοκιμαντέρ, το ζευγάρι μοιράστηκε στα social πλούσιο υλικό από την ημέρα που γεννήθηκε η Stormi, το οποίο δεν είχαμε δει ποτέ εδώ και ενάμιση χρόνο. Υπήρχαν μερικά στιγμιότυπα στο βίντεο που είχε φτιάξει η Kylie και ανέβασε την ημέρα που ανακοίνωσε τη γέννηση της Stormi, όμως δεν είχαμε ξαναδεί κάτι σαν αυτό.

Όπως για παράδειγμα την πρώτη στιγμή που η Kylie Jenner κρατάει στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κορούλα της. Μετά την αξιολάτρευτη red carpet εμφάνισή της, αξίζει να δεις και αυτό το βίντεο που ανέβασε το ζευγάρι, όταν ακόμη η Stormi ήταν στον κόσμο μερικές ώρες.

Btw, η Kylie και ο Travis δεν έχουν παντρευτεί ακόμη, όμως ο ράπερ αποκάλυψε πρόσφατα πως θέλει να επισημοποιήσει την κατάσταση μαζί της. Λες να μας ετοιμάζουν κάποια έκπληξη;