Η Νατάσσα Μποφίλιου ανέβασε μια φωτογραφία που δεν περίμενες με τίποτα να δεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Νατάσσα Μποφίλιου ανέβασε μια φωτογραφία που δεν περίμενες με τίποτα να δεις

Δες την απίστευτη φωτογραφία που ανέβασε

Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει μία από τις πιο ωραίες φωνές στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα και δεν θα σου το κρύψουμε είναι μία από τις πολύ αγαπημένες μας τραγουδίστριες (#teammpofiliou εδώ). Είναι όμορφη, έχει υπέροχη φωνή, και πριν από περίπου έναν χρόνο ενώθηκε παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Χρήστο Κορτσέλη.

Ωστόσο η ίδια προσπαθεί και έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να μην εκθέτει την προσωπική της ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, παρά μόνο όταν εκείνη θέλει να ανεβάσει κάτι. Αν κάνεις μια βόλτα στο Instagram account της θα δεις πως είναι γεμάτο με φωτογραφίες και βίντεο από τις συναυλίες της, ενώ πολύ σπάνια θα δεις υλικό της ίδιας από προσωπικές καθημερινές στιγμές.



Όπως καταλαβαίνεις ήταν έκπληξη για εμάς, όταν την είδαμε στα stories της να ποζάρει με το μπικίνι της καθισμένη σε μία κατάλευκη παραλία. Πολύ σπάνια βλέπουμε δικές της φωτογραφίες και αυτό ήταν πραγματικά το highlight της χθεσινής ημέρας. Το τοπίο υπέροχο, το μαγιό της ακόμη πιο ωραίο κι εκείνη απίστευτα όμορφη και καλοκαιρινή.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.