Δεν φαντάζεσαι σε ποιο μέρος εθεάθη η Meghan Markle, ο πρίγκιπας Harry και ο γιος τους Archie

Πατούλια Κατερίνα
Δεν φαντάζεσαι σε ποιο μέρος εθεάθη η Meghan Markle, ο πρίγκιπας Harry και ο γιος τους Archie

Η αναπάντεχη εμφάνιση της Meghan με τον Harry και τον Archie

Μετά το σκάνδαλο με τα ιδιωτικά jets, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επέστρεψαν στη βάση τους, στη Βρετανία.

Έλα όμως που η τριμελής οικογένεια δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και παρέα με τον γιο τους Archie, έκαναν μια εκδρομή στο Berkshire στη Νότια Βρετανία.

Το ζευγάρι των Sussexes σταμάτησε σε μια ξακουστή pub, που ακούει στο όνομα The Rose & Crown στο χωριό Winkfield, η οποία ειδικεύεται στο παραδοσιακό βρετανικό φαγητό και απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από το σπίτι του ζευγαριού στο Windsor.



Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, Harry, Meghan και Archie δεν ήταν μόνοι τους αλλά είχαν στην παρέα τους και έναν άντρα, μάλλον κάποιο γραμματέα του Παλατιού και την αγαπημένη του.

Όσο για το πώς πέρασε ο Archie στην πρώτη του βόλτα σε pub, θαμώνες ανέφεραν πως ο Archie, τριών μηνών σήμερα, πέρασε την πιο πολλή ώρα στην αγκαλιά της μητέρας του και δεν έκλαψε ούτε μία φορά όσο ήταν βόλτα.

Κι ενώ ο Harry και η υπόλοιπη παρέα απόλαυσαν μπύρες, η Meghan ήπιε μόνο νερό, σαφές σημάδι πως θηλάζει ακόμα αποκλειστικά το γιο της.

«Η Meghan και ο Harry πέρασαν σχεδόν απαρατήρητοι και φάνηκαν να έχουν επισκεφτεί ξανά την εν λόγω pub ενώ γελούσαν και φέρονταν σαν ένα απλό ζευγάρι».

Meghan και Harry ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στη Βρετανία, καθώς τον περασμένο μήνα ταξίδεψαν τρεις φορές σε τρεις διαφορετικούς προορισμούς με ιδιωτικό jet.

Δες φωτογραφίες από την pub στην παρακάτω gallery