Ο Brad Pitt εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας πιο γυμνασμένος και πιο σέξι από ποτέ (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Ο Brad Pitt εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας πιο γυμνασμένος και πιο σέξι από ποτέ (photos)

Είδες την νέα ταινία του Quentin Tarantino «Once upon a time in Hollywood» ή όχι ακόμα; Αν δεν την έχεις δει, να σε πληροφορήσουμε πως ο Brad Pitt είναι στα καλύτερά του και η σκηνή στην οποία φιγουράρει τους γυμνασμένους του κοιλιακούς και το αθλητικό πια κορμί του, έχει γίνει ήδη gif κι όχι άδικα.

Κι αν μέχρι χτες ήσουν στο #teamLeo, άκα στην ομάδα του Leonardo Di Caprio, σου έχουμε νέα: Από σήμερα, θα αλλάξεις ομάδα!



Βλέπεις, ο 55χρονος Pitt, δεν φαίνεται να έχει μεγαλώσει ούτε μια μέρα και το κορμί του θυμίζει τον τριαντάχρονο εαυτό του!
Ο Brad έφτασε με το πλεούμενό του στο Διεθνές Φεστιβάλ Βενετίας για να προωθήσει τη νέα του ταινία θρίλερ Ad Astra και χωρίς πολύ κόπο, οι γραμμωμένοι μύες του ηθοποιού φιγούραραν κάτω από το t-shirt του.



Kατά τα άλλα, ενώ έχουν περάσει πια τρία χρόνια από τον χωρισμό του Pitt από την Angelina Jolie, το ζευγάρι επιτέλους αναμένεται να πάρει και επίσημα διαζύγιο και να οριστικοποιηθεί και το πλάνο κηδεμονίας των παιδιών που απέκτησαν βιολογικά μαζί και εκείνω που υιοθέτησαν.

Αυτό που σίγουρα θα καταλάβεις από την παρακάτω gallery, είναι πως ο ηθοποιός είναι στα ΚΑΛΥΤΕΡΑ του, πιο γυμνασμένος, πιο υγιής από ποτέ, έχοντας αφήσει πίσω τις καταχρήσεις του παρελθόντος!