Ο Matthew McConaughey έγινε καθηγητής Πανεπιστημίου και όχι, δεν σου κάνουμε πλάκα

Πατούλια Κατερίνα
Ο Matthew McConaughey έγινε καθηγητής Πανεπιστημίου και όχι, δεν σου κάνουμε πλάκα

Ευχάριστα νέα για τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου του Τέξας στο Austin θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του σινεμά και της δημιουργίας ταινιών από πρώτο χέρι, μιας και καθηγητής τους την φετινή σεζόν θα είναι ο βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιός Matthew McConaughey.

Ο Professor McConaughey θα διδάξει το φετινό χειμώνα ένα σεμινάριο από το Σενάριο στην Οθόνη στο Moody College of Communication.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 49χρονος ηθοποιός αναλαμβάνει το ρόλο καθηγητή, μιας και από το 2015, έκανε guest εμφανίσεις στο εν λόγω μάθημα του εν λόγω Πανεπιστημίου.



Το κορυφαίο είναι πως ο McConaughey επέστρεψε στο Πανεπιστήμιο από το οποίο αποφοίτησε το 1993 και στο οποίο έδινε τακτικά το παρόν σε αγώνες ποδοσφαίρου και άλλες εκδηλώσεις.
Το δελτίο τύπου του Πανεπιστημίου άλλωστε, εκθειάζει την μέχρι σήμερα καριέρα του ηθοποιού ενώ ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά πως ένα τέτοιο εργαστήριο θα ήθελε να υπάρχει στο πρόγραμμα σπουδών από τότε που ήταν και ο ίδιος φοιτητής.

«Η δημιουργία ταινιών, το να μεταμορφώνουμε τις λέξεις στο χαρτί σε ταινία, είναι και τέχνη και επιστήμη, ανεξάρτητα από το χρόνο ή τη γενιά».
Μαθητές που έχουν ήδη παρακολουθήσει τις guest εμφανίσεις του Matthew στο ρόλο του καθηγητή, του έχουν δώσει άριστα ενώ στο Twitter έχει γίνει χορός σχολίων από επίδοξουν φοιτητές και φοιτήτριες κυρίως που περιμένουν πώς και πώς να διδαχτούν από τον κύριο McConaughey.