Τι κοινό έχει από χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Τι κοινό έχει από χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Μήπως το ανακάλυψες;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα κορίτσι που δεν φοβάται τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση Της αρέσει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της, τα νύχια της, το ντύσιμό της, όλα. Και γι’ αυτό έκανε και μια ακόμη τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της. Και από χθες έχει ένα κοινό στοιχείο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το οποίο ίσως και να μην πρόσεξες ή να μην κατάλαβες ακόμη.

Πριν από μερικές ημέρες η κριτής του Greece’s Next Top Model έκανε μια απρόσμενη θα λέγαμε αλλαγή στα μαλλιά της, την οποία κανένας δεν περίμενε. Όχι δεν άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, ούτε τα κούρεψε κοντά. Αν όμως διάβασες αυτό εδώ το θέμα, θα θυμάσαι σίγουρα την αλλαγή που έκανε, αν πάλι όχι μπορείς να τη μάθεις παρακάτω, αφού έχει κάτι κοινό με την Κωνσταντίνα πια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας έδειξε χθες μέσα από το Instagram account της, πως αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να κόψει αφέλειες και ξαφνικά θυμηθήκαμε πως το ίδιο έκανε και η Ηλιάνα και τώρα έχουν ένα κοινό οι δυο τους.

Δες τα μαλλιά της Κωνσταντίνας στο βίντεο, και της Ηλιάνας στην παρακάτω gallery.