Βλέπουμε καλά; Είναι αυτή η Britney Spears;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Βλέπουμε καλά; Είναι αυτή η Britney Spears;

Βλέπεις κι εσύ την αλλαγή έτσι;

Η Britney Spears υπήρξε μία από τις top pop τραγουδίστριες στη δεκαετία του 2000 και δεν υπάρχει περίπτωση όταν ήσουν πιο μικρή να μη χόρεψες έστω και μία φορά το Oops I did it again ή το Hit me baby one more time. Η 37χρονη τραγουδίστρια έχει περάσει πολλές και δύσκολες καταστάσεις στη ζωή της, όμως φαίνεται πως πλέον έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι τον εαυτό της.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε έξοδο για γεύμα με τον επί τρία σχεδόν χρόνια σύντροφό της Sam Asghari, όμως δυσκολευτήκαμε να αναγνωρίσουμε και να πιστέψουμε πως αυτή πράγματι είναι η Britney. Το ζευγάρι εθεάθη στο Cecconi's, ένα ιταλικό εστιατόριο στο Δυτικό Hollywood και η τραγουδίστρια ήταν κυριολεκτικά αγνώριστη.



Η Britney αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της και όπως θα δεις και στη φωτογραφία δεν είναι πλέον ξανθιά. Δεν ξέρουμε αν επρόκειτο για περούκα προκειμένου να μη γίνει αντιληπτή, το καστανό χρώμα στα μαλλιά της πάντως, της πήγαινε τέλεια. Αν δεν είναι περούκα, προτείνουμε να το διατηρήσει αυτό το χρώμα, γιατί της ταιριάζει ιδιαίτερα.

Πες μας αλήθεια όμως, αν δεν έβλεπες το όνομά της, θα καταλάβαινες πώς πρόκειται για τη Britney;



Πηγή: People.com