Nicole & Sofia Richie: Οι διάσημες αδερφές δε μιλιούνται και εμείς μάθαμε το λόγο

Nicole & Sofia Richie: Οι διάσημες αδερφές δε μιλιούνται και εμείς μάθαμε το λόγο

Ένας άντρας έβαλε τις δύο αδελφές στα «μαχαίρια».

Η Sofia και η Nicole Richie στο παρελθόν ήταν δύο πολύ αγαπημένες αδερφές, που στήριζε η μία την άλλη και περνούσαν πολύ χρόνο μαζί. Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν, όπως είπαμε. Πλέον, οι σχέσεις των δύο κοριτσιών δεν είναι και οι καλύτερες. Τα δύο κορίτσια δε μιλάνε πολύ συχνά και έχουν απομακρυνθεί μεταξύ τους. Και για όλα αυτά υπάρχει λόγος, που δεν είναι άλλος από έναν άνδρα.

Όχι, τα δύο κορίτσια δε χάλασαν τη σχέση τους γιατί ερωτεύτηκαν τον ίδιο άνδρα. Ο σύντροφος της Sofia Richie, Scott Disick, έχει προκαλέσει αυτήν την αναστάτωση ανάμεσα στις δύο αδερφές. Και θα σου εξηγήσουμε αναλυτικά τι συμβαίνει.

Η Nicole Richie δε συμφωνεί με το δεσμό που έχει η Sofia με τον Scott, καθώς θεωρεί ότι η αδελφή της είναι πολύ μικρή (μόλις 21 ετών) για να έχει ερωτική σχέση με τον Scott, ο οποίος έχει ήδη τρία παιδιά με την Kourtney Kardashian.

sofiarichie 67185696 1190820784451226 2036793910397192086 n

Τα κορίτσια δε μιλάνε μεταξύ τους, καθώς η Nicole θεωρεί ότι η σχέση της Sofia με το σύντροφό της εξελίσσεται πολύ γρήγορα και έχει σοβαρέψει για τα καλά. Από τα πρώτα ραντεβού της Sofia με τον Scott, η Nicole πίστευε ότι αυτή η σχέση δε θα έχει διάρκεια και δε θα υπάρξει κάτι σοβαρό μεταξύ τους. Και μάλλον τώρα διαψεύδεται. Εκτός αυτού, η Nicole δε θέλει η αδελφή της σε τόσο νεαρή ηλικία να έχει σχέση με έναν άνδρα αρκετά μεγαλύτερό της.

Αν και ξέρει πόσο ώριμη είναι η Sofia και την αντιμετωπίζει σαν ενήλικα, ταυτόχρονα είναι και η μικρή της αδερφή που έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της. Η Sofia πρέπει να κάνει focus στην καριέρα της και στον εαυτό της- όχι στη σχέση της με έναν άνδρα που έχει τρία παιδιά. Είναι πολύ μικρή για να έχει το ρόλο της μητριάς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

nicolerichie 37378547 901411696714573 2721860284602908672 n

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι η Nicole δεν ενδιαφέρεται για την αδερφή της. Πάντα θα ανησυχεί για εκείνη και τις επιλογές της. Οι δύο αδερφές μιλάνε περιστασιακά πλέον, αλλά η σχέση τους δεν είναι όσο δυνατή ήταν στο παρελθόν, γιατί η Sofia μένει με τον Scott και περνά όλο το χρόνο της μαζί του. Και δε θέλει να χαλάσει τη χαρά της με τον σύντροφό της, όπως φαίνεται.

Από την άλλη, η Nicole θέλει η Sofia να προσέχει γιατί ουσιαστικά ο Scott είναι ο πρώτος μεγάλος της έρωτας και είναι πολύ εύκολο να πληγωθεί αν συμβεί το ο,τιδήποτε.

Ό,τι κι αν συμβαίνει μεταξύ τους, η Nicole θα είναι πάντα εκεί για την αδερφή της. Δε θέλει τίποτα περισσότερο από το να έχει μια όμορφη σχέση μαζί της και παλεύει γι’ αυτό κάθε μέρα.

Πάντως αν λάβουμε υπόψη μας τα πρόσφατα γενέθλια της Sofia και το δώρο που της έκανε ο Scott, μάλλον η σχέση είναι αρκετά σοβαρή και τα δύο κορίτσια θα αργήσουν να τα ξαναβρούν. Τι δώρο ήταν αυτό; Μια μαύρη Aston Martin.