Οι δύο γυναίκες του γόη του «Game of Thrones» κάνουν διακοπές μαζί αλλά εκείνος άφαντος! (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Οι δύο γυναίκες του γόη του «Game of Thrones» κάνουν διακοπές μαζί αλλά εκείνος άφαντος! (photos)

Οι δύο ηθοποιοί ποζάρουν μαζί στο Instagram 

Να και δύο κολλητές που περνούν καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, προς το Instagram δηλαδή.

Οι δύο πάλαι ποτέ συμπρωταγωνίστριες στο Game of Thrones και γυναίκες του Jon Snow στην τηλεοπτική σειρά που άφησε εποχή, φαίνεται πως συνεχίζουν να κάνουν παρέα.

Ο λόγος για τις Rose Leslie και Emilia Clarke, 32 ετών και οι δυο, που κάνουν ένα φανταστικό ταξίδι στην Ινδία, τα στιγμιότυπα του οποίου μας επέτρεψε η Mother of Dragons, άκα Emilia να δούμε στο προφίλ της στο Instagram.



Η Clarke περιέγραψε τις φωτογραφίες της ως εξής:

«Είμαστε απλά δύο κορίτσια που βρεθήκαμε στην Ινδία, ειρηνικά και μας λήστεψαν μικρά μαιμουδάκια και δεν μαλώνουμε ποτέ, κάνουμε γιόγκα, τρώμε μπαχαρικά και καταλαβαίνουμε πως ότι ψάχνει κανείς, υπάρχει μέσα του».

Η Emilia,υπήρξε ζευγάρι με τον Kit Harrigton στους τελευταίους κύκλους του GOT, ενώ η Rose Leslie υπήρξε τόσο τηλεοπτική αγαπημένη του ως η άγρια Ygritte, ενώ το 2018 οι δύο ηθοποιοί ενώθηκαν μερ τα ιερά δεσμά του γάμου στο οικογενειακό κάστρο της Rose στη Σκοτία.

Spoiler Alert: Ένα από τα κορυφαία σχόλια στις πόζες των ηθοποιών ανέφερε πως η Daenerys και η Ygritte χαλαρώνουν και περνούν καλά στην μετά θάνατον ζωή, μιας και οι δύο χαρακτήρες που υποδύονταν στο GoT πέθαναν!

Αυτόν που δεν είδαμε πουθενά, ήταν ο.... Jon Snow, κατά κόσμον Kit Harington και σύζυγος της Leslie που πέρασε πάνω από ένα μήνα σε κλινική ψυχικής αποκατάστασης μετά το σοκ που υπέστη από το τέλος του Game of Thornes.

Ο ηθοποιός πρόσφατα ανακοινώθηκε πως μπαίνει στο δυναμικό των ηρώων της Marvel με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω