Το παράπονο της διάσημης ηθοποιού: «Το Hollywood δεν με πήρε ποτέ στα σοβαρά»

Το παράπονο της διάσημης ηθοποιού: «Το Hollywood δεν με πήρε ποτέ στα σοβαρά»

Διάβασε και... προσπάθησε να μην κλάψεις

Άτιμη είναι τελικά η κοινωνία και πόσο μάλλον το Hollywwod. Γιατί άντε και να αντέξεις την αδικία όταν είσαι ένας απλός άνθρωπος. Όταν όμως είσαι ηθοποιός στην μεγαλύτερη βιομηχανία κινηματογράφου στον κόσμο, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Το παράπονό της λοιπόν εξέφρασε και η διάσημη ηθοποιός Kirsten Dunst, η οποία αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά, n Becoming a God in Central Florida, μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεια για την αδιαφορία του Hollywood προς το άτομό της.

Θυμάστε την ταινία «Marie Antoinette» που την είχαν θάψει οι κριτικές και τώρα όλοι τη λατρεύουν; Έτσι ακριβώς έγινε και το «Drop Dead Gorgeous». Αρχικά πήρε αρνητικές κριτικές και τώρα όλοι τρελαίνονται για την ταινία αυτή. Ποτέ δεν με παραδέχτηκε το Hollywood. Ποτέ δεν με πήρε στα σοβαρά. Δεν ήμουν ποτέ υποψήφια για κάτι εκτός από δύο φορές. Και αυτό πολύ παλιά.

AP 19241735494389

Πάντα θα νιώθω ασήμαντη, ολοκλήρωσε το μοιρολόι η διάσημη ηθοποιός. Η οποία αντί να λέει ευτυχώς που κάνει ταινίες ενώ δεν έχει ταλέντο και πληρώνεται μάλιστα και αδρά, κάθεται και κλαίγεται για την μοίρα της. Κάποιος να τη συνεφέρει παρακαλώ.