Γιατί έχει τόσες λιγούρες τελευταία η Βάσω Λασκαράκη;

Γιατί έχει τόσες λιγούρες τελευταία η Βάσω Λασκαράκη;

Τι πιστεύεις πως συμβαίνει;

Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, αυτό είναι πως η Βάσω Λασκαράκη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, και πως το 2019 μέχρι στιγμής ήταν απίστευτο για εκείνη. Η ηθοποιός παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της κάτω από άκρα μυστικότητα τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, έκανε το πιο funky γαμήλιο πάρτι στη Νάξο κάπου στα τέλη Ιουνίου, κι έχει περάσει ένα απίστευτο καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο.

Οκ, η προσαρμογή της από την επιστροφή στην Αθήνα ήταν κομματάκι δύσκολη για εκείνη, λογικά είδες κι εσύ το «παραλήρημά» της στο Instagram account της, στο οποίο ζητούσε βοήθεια από τις φίλες της να επανενταχθεί ομαλά στην καθημερινότητα, όμως δεν μπορείς με τίποτα να αρνηθείς πως το πρώτο μισό του 2019 της ταίριαξε απόλυτα και της έφερε ό,τι ακριβώς επιθυμούσε.

vasolaskaraki 68821010 159483025205427 8436276501699442138 n

Και εδώ ερχόμαστε κι εμείς να εκφράσουμε μια απορία μας, μιας και μιλήσαμε για επιθυμίες. Έχεις παρατηρήσει κι εσύ πως η Βάσω Λασκαράκη το τελευταίο διάστημα ανεβάζει συνεχώς γλυκά και φαγητά; Γιατί έχει τόσες λιγούρες τώρα τελευταία; Ξέρουμε πως οι λιγούρες συνήθως συναντώνται σαν σύμπτωμα εγκυμοσύνης, ωστόσο η ηθοποιός δεν έχει πει κάτι. Βέβαια σε συνέντευξή της στο παρελθόν δεν έκρυψε πως θα ήθελε να κάνει ένα ακόμη παιδί.

Επιπλέον συχνά σε φαγητά που ανεβάζει ή την tag-αρουν οι φίλες της χρησιμοποιεί περίεργα hashtags. Ένα παράδειγμα είναι πριν από περίπου δύο μήνες όπως θα δεις και στη gallery που ακολουθεί, μια φωτογραφία με ένα κομμάτι χαλβά που τρώει η ηθοποιός, με το hashtag #mommydaddy. Ποτέ δεν μάθαμε αν σήμαινε κάτι αυτό, και αν ναι τι μπορεί να ήταν.



Να αναφέρουμε επίσης πως τόσο οι φίλες της, όσο και ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος την ταγκάρουν συνεχώς σε φωτογραφίες που είτε δείχνουν φαγητά, είτε μιλάνε για φαγητά. Και καταλαβαίνεις πως γινόμαστε κάπως καχύποπτες. Ωστόσο στο account της και τις φωτογραφίες της εμείς βλέπουμε πως είναι πιο κορμάρα από ποτέ, οπότε ίσως και να είναι απλά τυχαίο όλο αυτό.

Αν συμβαίνει κάτι πάντως το σίγουρο είναι πως θα το μάθουμε.