Η νέα πλαστική επέμβαση της Khloe Kardashian μας έκανε να μην την αναγνωρίσουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νέα πλαστική επέμβαση της Khloe Kardashian μας έκανε να μην την αναγνωρίσουμε

Αυτή τη φορά το τερμάτισε έτσι;

Η Khloe Kardashian είναι ένα από τα μέλη της διάσημης οικογένειας κι έχει μία κόρη, την 16 μηνών True Thompson. Οι μήνες που πέρασαν, ειδικά στις αρχές του 2019 δεν ήταν και ότι καλύτερο για τη reality star, αφού έγινε γνωστό πως ο τότε σύντροφός της, Tristan Thompson υπήρξε άπιστος για δεύτερη φορά προς το πρόσωπό της, και αυτή τη φορά με την –πρώην- κολλητή της αδερφής της Kylie.

Η reality star αφού έγινε έξαλλη, χώρισε με τον μπασκετμπολίστα, και έκτοτε είναι μία super sexy single μαμά. Και δεν θα σου πούμε ψέματα, πιστεύουμε πως είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, όμως στις τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram αλήθεια, τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Η 35χρονη μάλλον έκανε μια βόλτα στον πλαστικό της, όμως το αποτέλεσμα ήταν τόσο υπερβολικό που μας πήρε μερικά δευτερόλεπτα για να καταλάβουμε πως κοιτάζουμε την Khloe Kardashian. Η star έβαλε κάποια επιπλέον απ’ ότι βλέπουμε fillers στα χείλη της και συγνώμη που θα το πούμε αλλά όχι το αποτέλεσμα ξεπερνάει κάθε φαντασία. Δεν ξέρουμε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτό το βήμα, όμως φαίνεται στο 100% πως τα χείλη αυτά δεν είναι φυσικά.

khloekardashian 67283265 657273704749117 5257293525308491325 n

Επίσης βλέπουμε και κάποια διαφορά στη μύτη της, χωρίς ωστόσο να σου λέμε με σιγουριά αν πείραξε κάτι και σε αυτό το κομμάτι. Όσον αφορά στα χείλη της πάντως οι γιατροί Dr. Bruce E. Katz και Dr. Daniel Barrett, επιβεβαίωσαν στο HollywoodLife, πως η Khloe έχει πράγματι πειράξει τα χείλη της και αυτό δεν χρειάζεται να είσαι αισθητικός ή πλαστικός χειρούργος για να το καταλάβεις.



Και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί τους. Είναι εντελώς αγνώριστη και θα το δεις και μόνη σου, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.