Μαρία Ηλιάκη: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον σύντροφό της στο Instagram

Μαρία Ηλιάκη: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον σύντροφό της στο Instagram

Στην πιο ωραία τους φωτό

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαρία Ηλιάκη, και αυτό φαίνεται μέσα από κάθε της ανάρτηση στα social media της. Η παρουσιάστρια ζει τον απόλυτο έρωτα, με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη, και μετά τις αφιερώσεις που του έκανε κάθε τόσο στο Instagram, ήρθε η ώρα να δούμε και την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε στο account της την πρώτη τους φωτογραφία μαζί και τα likes έπεσαν βροχή στην ανάρτηση αυτή. Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της ποζάρουν χαμογελαστοί στην παπαρατσική φωτό που τους τράβηξαν, τη στιγμή που οι ίδιοι προσπαθούσαν να βγάλουν μαζί μια selfie.

Και είναι αλήθεια τελικά, πως οι αυθόρμητες φωτογραφίες είναι πάντα πολύ καλύτερες από αυτές που κουράζεσαι μέχρι να βρεις τη σωστή πόζα. Στέλιος και Μαρία έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και αυτό φάνηκε από το χαμόγελο στα μάτια τους. «About last night... #youandme #paparazzi #crete #oursummer», έγραψε η παρουσιάστρια στο caption της και ιδού η φωτό που έβγαλαν.