Νεφέλη & Δανάη Λιβιεράτου: Η τελευταία φωτό πριν φύγουν από το νησί δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι

Νεφέλη & Δανάη Λιβιεράτου: Η τελευταία φωτό πριν φύγουν από το νησί δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι

Δες τι ανέβασε η μεγάλη κόρη των Αδάμ-Λιβιεράτου

Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου, δύο ονόματα χίλιες λέξεις, με τις οποίες μπορείς να περιγράψεις τις κούκλες κόρες των Εύη Αδάμ και Λάμπη Λιβιεράτου. Τα δύο κορίτσια που μας έχουν απασχολήσει πολύ τελευταία πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι στην Ίο, όμως αυτό μάλλον έφτασε στο τέλος του. Ή τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε από τα stories της Νεφέλης πριν από λίγες ώρες.

Η μεγάλη κόρη του τραγουδιστή μας έχει δείξει μέσα από το account της, πως περνάει το καλοκαίρι της με την αδερφή της στο νησί των Κυκλάδων και δεν θα σου κρυφτούμε, πολλές φορές ζηλέψαμε. Οι κόρες του πρώην ζευγαριού έχουν γίνει οι αγαπημένες μας και όπως σου αναφέραμε και πριν από μερικές ημέρες σε προηγούμενο κείμενο, δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποια από τις δύο είναι η πιο όμορφη.

Η Νεφέλη πριν από μερικές ώρες ανέβασε το τελευταίο της post από την Ίο, μαζί με την αδερφή της και τους φίλους τους, με τη Δανάη να λέει πως είναι η τελευταία τους μέρα στο «αγαπημένο τους σπίτι». Γιατί η Ίος φέτος για τα δύο κορίτσια έγινε το δεύτερο σπίτι τους. Νεφέλη και Δανάη φορούσαν κοντό μαύρο φόρεμα στην φωτογραφία, αφήνοντας τα καλλίγραμμα πόδια τους εκτεθειμένα.

Και για μία ακόμη φορά δεν ξέραμε ποια από τις δύο να πρωτοκοιτάξουμε. Τα δύο κορίτσια αποχαιρέτισαν το νησί, κι εμείς «βγάζαμε καρδούλες» από τα μάτια κοιτάζοντας τις.

Δες στη gallery που ακολουθεί πως είπαν αντίο τα κορίτσια στην Ίο και στο καλοκαιράκι.