Θυμάσαι τους «Φίλους για πάντα»; Δες πώς είναι σήμερα 16 χρόνια μετά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θυμάσαι τους «Φίλους για πάντα»; Δες πώς είναι σήμερα 16 χρόνια μετά

Έχουν αλλάξει πιστεύεις;

Πριν από αρκετά χρόνια υπήρχε ένα τραγούδι που τραγουδούσαμε συνεχώς και αδιαλείπτως και το είχαμε πάντα συνδεδεμένο με τις καλοκαιρινές διακοπές και με τις παρέες που κάναμε εκεί ή αυτές που ήδη είχαμε. «Μοιάζουν τα όνειρά μας με ταινία φαντασίας», τραγουδούσαν οι «Φίλοι για πάντα», κι εμείς δίναμε υποσχέσεις μεταξύ μας πως θα μέναμε φίλοι για πάντα.

Το συγκρότημα αυτό το γνωρίσαμε μετά τη συμμετοχή κάποιων μελών τους στο τηλεπαιχνίδι «The Bar», που βλέπαμε μέσα από τη συχνότητα του Mega το 2002. Οι Γιώργος Ελευθέρας, Λορέντζο Καριέρε και Νίκος Ελευθέρας ήταν τα μέλη του συγκροτήματος και μάλλον έχουν αλλάξει κάπως από τότε που τους θυμάσαι. Ή και όχι!

Ο Λορέτζο μπορεί να έχει πια αποχωρήσει από το group, όμως τα δύο αδέρφια (Γιώργος και Νίκος) συνεχίζουν ακόμη να τραγουδούν, να γράφουν τραγούδια, να κάνουν διάφορες εμφανίσεις, ενώ έχουν κρατήσει ακόμη το ίδιο όνομα στο band τους. Εμείς ψάξαμε λιγάκι και βρήκαμε τα δύο αδέρφια στο Instagram, κι έχουμε την εντύπωση πως δεν έχουν αλλάξει και πολύ από τότε.

Οκ ναι, φυσικά κι έχουν μεγαλώσει αρκετά, είναι όμως ολόιδιοι. Δε συμφωνείς κι εσύ; Για ρίξε μια ματιά στη gallery που ακολουθεί.