Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του Σάκη Ρουβά στην Ελούντα

Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του Σάκη Ρουβά στην Ελούντα

Ο Σάκης το αποφάσισε και θα κάνει θρησκευτικό γάμο τελικά με την αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη. Το Queen.gr αποκαλύπτει σήμερα όλο το παρασκήνιο της μυστικής συμφωνίας που έκανε με τον μέλλοντα κουμπάρο του Ηλία Κοκκοτό για το που και πότε θα γίνει το μυστήριο.

Κάτω από άκρα μυστικότητα ο Σάκης βρέθηκε, πριν δεκαπέντε μέρες, οικογενειακώς στην Ελούντα και στην Σπιναλόγκα και του δόθηκε η ευκαιρία να δει τις λεπτομέρειες για την δεξίωση που θα γίνει στο Porto Elounta Μετά από συζητήσεις που έκανε με την Κάτια αποφάσισαν ότι το φετινό καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους μιας και η Κάτια περιμένει και το δεύτερο τους παιδί να έρθει στον κόσμο το Νοέμβριο.

Η ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμη και άτομο μέσα από το πολυτελές ξενοδοχείο μας λέει αποκλειστικά: «Γνωρίζουμε ότι θα γίνει ένα μυστήριο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και σωστοί όπως σε όλα τα events που κάνουμε εδώ. Ο κύριος Ρουβάς είναι πολύ συχνός επισκέπτης του ξενοδοχείου και απομένει μια ημερομηνία για να φιξάρουμε όλες τις λεπτομέρειες». Πιθανή ημερομηνία είναι η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου μια και στο ξενοδοχείο της Ελούντας θα είναι διαθέσιμος ο χώρος για να φιλοξενήσει τους περίπου οκτακόσιους καλεσμένους του ζεύγους. Στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία μέσα στο συγκρότημα θα τελεστεί ο γάμος με καλεσμένους από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο. Μερικά από το ονόματα που γνωρίζουμε ότι θα δώσουν το παρών είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, η Άννα Βίσση η Δέσποινα Βανδή με τον σύζυγό της Ντέμη, ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού, η Ρούλα Κορομηλά και ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο τραγουδιστής, που όλο αυτό το διάστημα παράλληλα με τις εμφανίσεις του με την Τάμτα τρέχει για να κλείσει όλες τις λεπτομέρειες, δεν επιθυμεί να διαρρεύσει η ημερομηνία αλλά και ο τόπος που θα γίνει το μυστήριο. Αυτά αποκαλύπτονται σήμερα και πολύ σύντομα θα υπάρχουν αναλυτικά οι λεπτομέρειες για τα όσα σχεδιάζει το ζεύγος Ρουβά.

Όσο αφορά στο δείπνο μεγάλη ποικιλία ορεκτικών, κρεατικών και ψαρικών θα γεμίσουν δεκάδες δίσκους σε ένα πολύ μεγάλο μπουφέ που θα στηθεί στον υπέροχο χώρο του ξενοδοχείου. Επίσης θα υπάρχουν και σερβιριστά φαγητά για τους λάτρεις των gourmet γεύσεων με δύο ορεκτικά, κυρίως πιάτο, γλυκό και φρούτο. Όλα αυτά θα τα κανονίσει ο κύριος Κοκκοτός που έχει πολύ καλές και φιλικές σχέσεις με τον Σάκη. Η λίστα των προσκεκλημένων θα είναι πολύ μεγάλη και τα προσκλητήρια θα αρχίσουν να φτάνουν γύρω στις 15 Ιουλίου. Η Μαριάννα Λάτση, η Εριέττα Κούρκουλου (που φαίνεται να αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις τους μετά από όσα γράφτηκαν ότι δεν είχαν επικοινωνία εδώ και ένα χρόνο) ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Γιώργος Λέβέντης, ο Γιάννης Λάτσιος, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ακόμη μερικά ονόματα που θα δώσουν το παρών σε ένα γεγονός που αναμένεται να είναι από τα πιο λαμπερά της χρονιάς αλλά και των τελευταίων ετών. Στο αγαπημένο του νησί την Κρήτη που συνηθίζει κάθε καλοκαίρι να παραθερίζει αποφάσισε ο pop star να βάλει «κρεμάλα».

Η Κάτια Ζυγούλη μετά το κρυφτό με τους δημοσιογράφους και παρότι είχε αμφισβητήσει φήμες που την έφεραν να είναι έγκυος πλέον δεν κρύβεται αλλά κάνει πολύ επιλεκτικές εμφανίσεις. Περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι της και κοιτάζει παράλληλα τι νυφικό θα φορέσει με όλους τους έλληνες σχεδιαστές να θέλουν να επιμεληθούν και να βάλουν την υπογραφή τους. Δεν αποκλείεται όμως προς αποφυγήν παρεξηγήσεων να εμπιστευτεί ξένο σχεδιαστή όπως διαρρέει το περιβάλλον της.

Ο χώρος που θα γίνει - η δεξίωση του γάμου αλλά και της βάπτισης της μικρής Αναστασίας ίσως εκτιμηθεί την τελευταία στιγμή και ανάλογα με τον κόσμο που θα παρευρεθεί, να μεταφερθεί στην κεντρική πισίνα που κάνει ακόμη πιο ρομαντικό και ειδυλλιακό το όλο σκηνικό. Λεπτομέρειες που θα κλείσουν το αργότερο μέχρι και τις 30 Ιουνίου.