Απανωτά τα σοκ για τον πρίγκιπα Harry: Μία ακόμη πρώην του παντρεύτηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Απανωτά τα σοκ για τον πρίγκιπα Harry: Μία ακόμη πρώην του παντρεύτηκε

Άλλη μία πρώην έκανε το επόμενο βήμα

Πριν από μερικές εβδομάδες μάθαμε πως η πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Harry, Cressida Bonas, παντρεύεται με τον αγαπημένο της Harry Wentworth. Και προτού μάθουμε εάν ο Harry και η Meghan θα παρευρεθούν σε αυτόν τον γάμο, μία ακόμη πρώην του και διάσημη τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Απανωτά έρχονται τα σοκ για τον δούκα του Sussex, αφού μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες έμαθε για δύο πρώην συντρόφους του πως παντρεύονται (η μία εχθές). Στον γάμο της μάλιστα εκτός celebrities του Hollywood, βρέθηκαν και οι πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη, και η δούκισσα της Υόρκης, Sarah Ferguson. Ο πρίγκιπας Harry δεν απαθανατίστηκε σε κάποια φωτογραφία, οπότε υποθέτουμε πως δεν καλέστηκε από την τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Ellie Goulding, που παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Caspar Jopling έπειτα από δύο χρόνια σχεδόν σχέσης. Το μυστήριο τελέστηκε στο ιστορικό μέρος York Minster, στο κέντρο της Υόρκης, με αγαπημένους φίλους και συγγενείς να δίνουν το παρών στην πιο όμορφη μέρα του ζευγαριού. Στον γάμο αυτό βρέθηκε επίσης η Katy Perry με τον Orlando Bloom και η Sienna Miller.



Για την ιστορία να σου πούμε πως αυτή που έφερε κοντά την Ellie και τον Caspar, ήταν η ξαδέρφη του Harry, πριγκίπισσα Ευγενία.


https://www.instagram.com/p/B11bc-wJAR1

Δες στη gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες.

Photo credits: Ellie Goulding Instagram