22 χρόνια μετά τον θάνατο της Diana & αυτό το σκίτσο με τους ενήλικες γιους της θα σε συγκινήσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
22 χρόνια μετά τον θάνατο της Diana & αυτό το σκίτσο με τους ενήλικες γιους της θα σε συγκινήσει

Με διαφορά η πιο όμορφη φωτό της ημέρας

Ήταν 31 Αυγούστου το 1997 όταν η πριγκίπισσα Diana, η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε τη θλίψη όχι μόνο στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, που θρήνησε τον χαμό της πριγκίπισσας με τα θλιμμένα μάτια.

Οι πρίγκιπες William και Harry ήταν σε σχετικά μικρή ηλικία όταν η μητέρα τους έφυγε από τη ζωή, μεγάλωσαν όμως με πολλή αγάπη από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους. Κανένα από τα δύο account στο Instagram (Kensington και Sussex) ανέβασαν κάτι προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη της μητέρας τους, και ήταν κάτι που πραγματικά μας παραξένεψε.

Σιγή ιχθύος υπήρξε και από το account της Royal Family, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε γιατί κανείς δεν έγραψε και δεν έκανε καμία αναφορά στην πριγκίπισσα της Ουαλίας. Στο Instagram όμως, βρήκαμε κάτι, που πραγματικά μας έκανε να συγκινηθούμε. Ένα σκίτσο της Diana παρέα με τους ενήλικες πια γιους της Harry και William, είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα.

Η Autumn Ying η σκιτσογράφος από την οποία έχουμε δει και τα σκίτσα της Diana με τον Archie, έφτιαξε αυτό το σκίτσο πριν από αρκετά χρόνια και για χθες ήταν το καλύτερο throwback που θα μπορούσαμε να δούμε.