Prison Break: Δες πώς είναι σήμερα, 14 χρόνια μετά οι πρωταγωνιστές της σειράς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Prison Break: Δες πώς είναι σήμερα, 14 χρόνια μετά οι πρωταγωνιστές της σειράς

Team Michael ή team Lincoln;

Αν είσαι φανατική των ξένων σειρών τότε σίγουρα θυμάσαι και το Prison Break. Η απόλυτη σειρά περιπέτειας, και όσον αφορά στους πρωταγωνιστές, σίγουρα θα το έβλεπες μόνο για αυτούς. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Wentworth Miller ή αλλιώς Michael Scofield, ο οποίος έφτιαξε την κάτοψη της φυλακής ως τατουάζ σε όλο του το σώμα για να μπορέσει να βοηθήσει τον αδερφό του να αποδράσει και να γλιτώσει την θανατική ποινή;

Το σχέδιο του Michael πέτυχε, απέδρασαν από τη Fox River, όμως τα προβλήματά τους έγιναν περισσότερα. Δεν είμαστε όμως εδώ για να σου πούμε τι έχει γίνει στις 5 σεζόν της σειράς, αλλά για να δούμε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές. Αν θέλεις πάντως να δεις τη σειρά από την αρχή της ή από εκεί που την έχεις αφήσει, τότε μπορείς να κάνεις μια βόλτα στο Netflix.

Πώς είναι όμως σήμερα ο Michael, ο Lincoln, η Sarah, ο T-Bag, ο Σούκρε και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές; Μπορεί ήδη να ακολουθείς κάποιους στο Instagram και να τους έχεις δει, μπορεί πάλι να έχεις πάνω από 5+ χρόνια να τους δεις, τότε η gallery που ακολουθεί παρακάτω με τις φωτογραφίες τους είναι αυτό ακριβώς που έψαχνες.



Κάνε swipe λοιπόν, και δες πώς είναι σήμερα η αγαπημένη σου παρέα.