Ο Jack White χωρίζει και το γιορτάζει

Ο Jack White χωρίζει και το γιορτάζει

Ο διάσημος μουσικός παίρνει διαζύγιο με την γυναίκα του. Και αποφασίζουν να κάνουν πάρτι γι' αυτό.

divorce-party

Πριν λίγο καιρό, ο Jack White ανακοίνωσε την διάλυση του ροκ συγκροτήματός του, των White Stripes, μιας μπάντας που έφερε τα πάνω κάτω στη μουσική σκηνή και κατάφερε να γραφτεί στην ιστορία. Χτες, με μια άκρως ιδιαίτερη ανακοίνωση, ο White ανακοίνωσε πως αυτός και η γυναίκα του, το διάσημο supermodel και επίσης μουσικός, Karen Elson, πρόκειται να πάρουν διαζύγιο. Το ιδιαίτερο σε αυτή την ανακοίνωση, ήταν πως έγινε με τη μορφή πρόσκλησης σε πάρτι.

Για την ακρίβεια, το ζευγάρι έστειλε προσκλήσεις σε συγγενείς και φίλους, ώστε να μαζευτούν όλοι μαζί για να γιορτάσουν την 6η επέτειό και το επικείμενο διαζύγιό τους. Στο επίσημο δελτίο τύπου, το ζευγάρι αναφέρει:

«Παραμένουμε αγαπημένοι φίλοι και γονείς των θαυμάσιων παιδιών μας, Scarlett και Henry Lee. Νιώθουμε απίστευτα τυχεροί για τον χρόνο που περάσαμε μαζί και για τον χρόνο που θα συνεχίσουμε να περνάμε, τόσο μαζί όσο και χώρια, βλέποντας τα παιδιά μας να μεγαλώνουν. Προς τιμή αυτού του χρόνου που μοιραστήκαμε, διοργανώνουμε ένα πάρτι διαζυγίου. Μια απογευματινή συγκέντρωση στο Nashville, για να επαναβεβαιώσουμε την φιλία μας και να γιορτάσουμε το παρελθόν και το μέλλον με στενούς φίλους και την οικογένειά μας».

Την ανακοίνωση συνόδευε και μια πρόσκληση, η οποία απευθύνεται μόνο σε κοντινούς στο ζευγάρι ανθρώπους, αλλά και ζώα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά προς το τέλος.