Yass girl! Στα 44 της η Charlize Theron ποζάρει με μαγιό και το σώμα της είναι κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Yass girl! Στα 44 της η Charlize Theron ποζάρει με μαγιό και το σώμα της είναι κάπως έτσι

Το απόλυτο κορμί έτσι;

Δευτέρα σήμερα και διανύουμε τη δεύτερη μέρα του Σεπτεμβρίου. Και αν στεναχωριέσαι για το καλοκαίρι που έφυγε τόσο γρήγορα και δεν χόρτασες και μισείς το γεγονός ότι είναι Δευτέρα, μπορούμε να σου δείξουμε κάτι που ενδεχομένως θα σε ηρεμήσει. Μπορεί και όχι όμως, γι’ αυτό θα δεις τη φωτογραφία της Charlize Theron με δική σου ευθύνη.

Εμείς πάντως θέλουμε να βροντοφωνάξουμε ένα τεράστιο «YES», και να την αποθεώσουμε για το κορμί αυτό στα 44 της χρόνια. Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε πριν από μερικά 24ωρα μία φωτογραφία στο Instagram account της, η οποία πραγματικά μας κατενθουσίασε. Η Charlize φόρεσε το λευκό μπικίνι της και απόλαυσε μια μέρα στη θάλασσα.

Μάλιστα φάνηκε να το διασκεδάζει ιδιαίτερα, αφού μας χάρισε ένα υπέροχο ενσταντανέ, στο οποίο είναι έτοιμη να βουτήξει στη θάλασσα, κι εμείς έχουμε όλο το κορμί της σε πρώτο πλάνο. Το αγαλματένιο της κορμί για την ακρίβεια, το οποίο πραγματικά «δεν υπάρχει». Σου αναφέραμε ήδη πως είναι 44 ετών σωστά; Μήπως αυτή η φωτογραφία κάνει λίγο καλύτερη τη Δευτέρα σου;