Ο πρίγκιπας Harry έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για το γιο του και την Meghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Harry έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για το γιο του και την Meghan Markle

Ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Αφρική 

Μπορεί ο λογαριασμός του Sussex στο Instagram να παρέμεινε σιωπηλός στις 31 Αυγούστου, την ημέρα που συμπληρώθηκαν 22 ολόκληρα χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana στο Παρίσι, όμως μία ημέρα αργότερα, την πρώτη Σεπτεμβρίου ο Harry έγραψε το δικό του μήνυμα στους 9,4 εκατομμύρια followers των Sussexes στο Instagram.

Ο πρίγκιπας επιστρέφει στην αγαπημένη του Αφρική, την οποία λάτρεψε και η μητέρα του πριγκίπισσα Diana, παρέα με την Meghan Markle Και τον Archie και το μήνυμά του στο Instagram ήταν πολύ τρυφερό:



Σε μερικές εβδομάδες η οικογένειά μας θα κάνει το πρώτο επίσημο ταξίδι της στην Αφρική, ένα σημείο στον κόσμο που για τις προηγούμενες δύο δεκαετίες υπήρξε δεύτερο σπίτι μου. Προσωπικά, ανυπομονώ να δείξω στη σύζυγό μου και στο γιο μου τη Νότιο Αφρική. Θα σας δούμε πολύ σύντομα. Ο Δούκας!

Εννοείται πως από μόνη της η υπογραφή του Harry ως σκέτος Δούκας, έκανε το κοινό να απορήσει όπως και με το προσωπικό του σημείο. Το royal ζευγάρι θα βρεθεί στην Αφρική στις 23 Σεπτεμβρίου και όπως έγινε γνωστό, όλη η οικογένεια μαζί θα βρθεί στη Νότιο Αφρική και ο Harry μόνος του θα συνεχίσει στην Ανγκόλα, τη Μποτσουάνα και το Μαλάουι.

Όπως θυμάσαι, πριν την γέννηση του Archie, δεκάδες δημοσιεύματα ήθελαν την Meghan, τον Harry και το παιδί που θα αποκτούσαν να μετακομίζουν μόνιμα στην Αφρική μόλις ο γιος τους θα γνόταν 2-3 ετών. .
Η μητέρα του Diana αγαπούσε την Αφρική και η επίσκεψή της στην Ανγκόλα το 1997 είχε κάνει το γύρο του κόσμου, μιας και η πριγκίπισσα είχε περπατήσει σε δρόμο που υπήρξε ναρκοπέδιο.



Όσο για την φημολογία δεύτερης εγκυμοσύνης της Meghan, εν όψει του ταξιδιού στην Αφρική οι φήμες οργιάζουν. Γιατί; Μάθε το στην παρακάτω gallery.