Η αποκάλυψη του Thomas Markle για τη Meghan και τον Harry μας έκανε να απορήσουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη του Thomas Markle για τη Meghan και τον Harry μας έκανε να απορήσουμε

Είναι όμως αλήθεια;

Είχαμε πάρα πολύ καιρό να ακούσουμε για τον πατέρα της Meghan Markle και τα μέλη της υπόλοιπης οικογένειάς της, και δεν θα σου το κρύψουμε, κάπου κάπου αρχίσαμε να ανησυχούμε που ήταν τόσο ήσυχοι. Όμως ο Thomas Markle έκανε το comeback που όλοι περιμέναμε και έδωσε μια συνέντευξη στη DailyMail στην οποία είπε πολλά πράγματα. Ένα όμως μας «σόκαρε» κάπως και μας έκανε να απορήσουμε.

Όσο περίεργο και αν σου φανεί αυτό που θα διαβάσεις, ο Thomas Markle στη συνέντευξή του είπε, πως ακόμη δεν έχει γνωρίσει τον γαμπρό του και σύζυγο της κόρης του, πρίγκιπα Harry. Τη δήλωση αυτή την έκανε με αφορμή τα όσα έγιναν σχετικά με το ταξίδι τους με ιδιωτικό jet στην Ibiza για τα γενέθλιά της, δεδομένου ότι τα ιδιωτικά αεροπλάνα δεν είναι καθόλου φιλικά προς το περιβάλλον.

«Ακόμη δεν έχω γνωρίσει τον γαμπρό μου. Γιατί ο πρίγκιπας Harry δεν μπορούσε να πάρει ένα αεροπλάνο και να έρθει να μου ζητήσει το χέρι της; Προφανώς και δεν έχει θέμα να μπαίνει σε ιδιωτικά jets. Αν θέλει να έρθει να με δει με ιδιωτικό αεροπλάνο, υπάρχει ένα αεροδρόμιο εδώ κοντά στη Tijuana και το San Diego είναι κοντά στα σύνορα. Υπάρχουν δεκάδες εμπορικές πτήσεις καθημερινά από την Αγγλία στο San Diego και το Los Angeles», ανέφερε ο Thomas.

Και ενώ ακούγεται περίεργο το γεγονός πως ο Thomas δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον άντρα της κόρης του, έχει πει στον Harry να ωριμάσει, τον έχει χαρακτηρίσει αλαζόνα, ενώ κατά τη διάρκεια μιας κλήσης του έκλεισε και το τηλέφωνο στη μούρη.

Κι εμείς να ήμασταν στη θέση του Harry πάντως θα το σκεφτόμασταν αν θέλουμε να τον γνωρίσουμε.