Η Δούκισσα Νομικού μάλλον μας αποκάλυψε πότε ακριβώς γεννάει

Η Δούκισσα Νομικού μάλλον μας αποκάλυψε πότε ακριβώς γεννάει

Λες να είναι τόσο κοντά πράγματι;

Εν αναμονή του ερχομού του δεύτερου παιδιού της βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού, η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο την κορούλα της. Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε εχθές στα stories της κάποια βίντεο από τα backstage της φωτογράφισης, που έκανε με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, για τις αναμνηστικές φωτογραφίες.

Όπως έγραψε βέβαια και στις φωτογραφίες που ανέβασε στο account της, ο μικρός Σάββας έβγαλε πολλές φωτογραφίες με τη αδερφούλα του. Και κοίταξε τώρα τι συμβαίνει, από τα stories που ανέβηκαν πιστεύουμε πως η Δούκισσα μας αποκάλυψε μάλλον την ημερομηνία που γεννάει.

Ο make up artist της, Παντελής Τουτουντζής, αναφέρει πως όπως και στην προηγούμενη φωτογράφιση για την εγκυμοσύνη της, έμειναν λίγες ημέρες ακόμη προτού φέρει στον κόσμο την κόρης της. Και αυτό αν ανατρέξουμε λίγο στην πρώτη της εγκυμοσύνη και στην ημερομηνία της φωτογράφισής της, σημαίνει πως το πολύ σε δύο εβδομάδες θα γεννήσει το δεύτερο παιδάκι της.



Και θα σου εξηγήσουμε αμέσως τον συλλογισμό μας. Όταν η Δούκισσα Νομικού ήταν έγκυος στον Σάββα, στις 13 Μαρτίου έκανε το post από το backstage της φωτογράφισης και στις 25 του μήνα γέννησε, δηλαδή 12 μέρες μετά. Επομένως εάν λάβουμε υπόψιν μας αυτό το γεγονός, και το ότι ο make up artist της είπε πως έμειναν και πάλι λίγες ημέρες, πιθανόν η Δούκισσα να γεννήσει μέσα στο επόμενο 15νθήμερο.