Η Ξανθούλα του GNTM ποζάρει με την μαμά της και η ομοιότητα είναι μεγάλη

Η Ξανθούλα του GNTM ποζάρει με την μαμά της και η ομοιότητα είναι μεγάλη

H plua size παίκτρια του GNTM ποζάρει με τη μαμά της

Η κοκκινομάλα παίκτρια του πρώτου κύκλου GNTM στο Star, η Ξανθούλα Τζερεφού, συνεχίζει να απασχολεί ένα χρόνο μετά τα φώτα της δημοσιότητας.
Οι πόζες της με μαγιό όλο το καλοκαίρι σχολιάστηκαν ποικοιλοτρόπως ενώ απαντώντας σε ερωτήσεις των fans της μίλησε για το μεγάλο πρότυπο που έχει στη ζωή της.
Αρχικά, πριν δύο μέρες, η Τζερεφού έδωσε με μια μακροσκελή ανάρτηση, την απάντησή της στους haters που την βομβαρδίζουν με αρνητικά μηνύματα για τα κιλά της γράφοντας:

«Αυτές τις μερες έλαβα ένα μακροσκελές μήνυμα από έναν follower μου. Εχω να πω πως σπάνια λαμβάνω τέτοιου είδους μηνύματα πια. Στο εν λόγο μήνυμα ο αγαπητός (εννοείται ψεύτικο προφίλ) follower με έλεγε μίνι φαλαινίτσα, και burger με πόδια. Μου ζήταγε τον λόγο που τολμάω και ανεβάζω φωτογραφίες με μαγιό. Δεν απάντησα ποτέ! Όμως μια βδομάδα μετά, το μήνυμα του είναι ακόμα στο μυαλό μου. Δεν με ενόχλησαν οι χαρακτηρισμοί του αλλά το ποσο κακια και κόμπλεξ είχε μέσα του. Πως μπορεις να γράψεις κάτι τέτοιο; Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να μιλας έτσι; Σαν Ξανθή όλα όσα μου είπε μου ήταν κάτι παραπάνω από αδιάφορα. Σκέφτηκα όμως πως υπάρχουν γυναίκες που ακούνε τέτοιου είδους σχόλια και καταρρακώνονται ψυχολογικά.

Αυτό που έχω να πω είναι πως όταν κάτι τέτοιοι σου λένε τέτοια σχόλια απλα κλείνε τα αυτιά σου και γέλα με το πόσο μικρόψυχοι είναι. Δεν είσαι υποχρεωμένη να γίνεσαι ο «σάκος» του μποξ για κανέναν ο οποίος μπορεί να κοιμήθηκε με το λάθος πλευρό. Ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να σε μειώσει και να σε προσβάλλει το κάνει για να νιώσει καλά ο ίδιος.

Αυτό που θελω να κρατήσεις είναι ότι το σώμα σου όπως και η ψυχή σου δεν ανήκει σε κανέναν πέρα από εσενα? Δεν είσαι υποχρεωμένη να συμβαδίσεις με τα πρότυπα ή την μόδα. Θα κανεις αυτό που σε κάνει χαρούμενη! Πίστεψε με δεν κοιτάνε όλοι να βρουν τα «ελαττώματα» σου. Νιώσε άνετα με τα εσώρουχα σου(ή και χωρίς αυτα). Νιώσε ελεύθερη, γίνε ελευθερη. Αυτά έχω να σου πω. (Στην φωτογραφια είμαι αγγουροξυπνημενη ενώ κοιμόμουν με ένα t-shirt και το εσώρουχο ζώντας το ελεύθερη που σου έλεγα *αφιερωμενη σε όλους του haters #befree #beproudofyourself #loveyourbody #doitliketzeri #respectmycurves #bodypossitive», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όλη αυτή η body positive συμπεριφορά της Ξανθούλας και η αυτοπεποίθηση που έχει φαίνεται πως πηγάζει από το πρότυπό της που δεν είναι άλλο από τη μαμά της.

Δες την πόζα της μαμάς της παίκτριας παρακάτω.