Britney Spears-Kevin Federline: Η κακοποίηση και τα περιοριστικά μέτρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Britney Spears-Kevin Federline: Η κακοποίηση και τα περιοριστικά μέτρα

Τι συνέβη με τη διάσημη τραγουδίστρια και τον πρώην της;

Η Britney Spears και ο Kevin Federline έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, όμως τα πράγματα μεταξύ τους εξακολουθούν να μην είναι στην καλύτερη φάση τους. Και αυτό το καταλάβαμε από μία κίνηση του τραγουδιστή, η οποία ήταν κάτι απρόσμενο για τη Britney σε αυτό το χρονικό διάστημα της ζωής της.

Όλοι γνωρίζουμε πως η Britney περνάει γενικά δύσκολες περιόδους στη ζωή της, και μπορεί στο Instagram και στα social γενικά να δείχνει καλά, καταβάθος όλοι γνωρίζουμε πως έχει θέματα τόσο με την υγεία της, όσο και με τον πρώην της και την οικογένειά της. Η βασίλισσα της pop μουσικής έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Kevin, των οποίων κατέχει και τη νομική επιμέλεια.

Ο Kevin λοιπόν, έπειτα από ένα ατύχημα που συνέβη έστειλε περιοριστικά μέτρα στον μπαμπά της Britney και παππού των παιδιών του, προκειμένου να μην τα πλησιάζει. Ο πρώην της τραγουδίστριας έκανε αίτηση για περιοριστικά μέτρα λόγω παιδικής κακοποίησης, κι έτσι από εχθές βρίσκεται σε δικαστική/ νομική διαμάχη με τον παππού των παιδιών του.

Ο Jamie φέρεται να μπήκε σε μια φιλονικία πριν από μία εβδομάδα με τον Kevin και τον 13χρονο γιο της Britney, Sean. Υποτίθεται ότι έσπασε μια πόρτα και «έσκασε βίαια» επάνω σε αυτή το αγόρι έπειτα από μια διαφωνία. «Μας λένε ότι τα έγγραφα έχουν κατατεθεί στην υπό εξέταση υπόθεση μεταξύ των δύο, με λίγες νέες διατάξεις που έθεσε ο Federline και οι δικηγόροι του, και η ομάδα της Britney συμφώνησε με όλες τις απαιτήσεις και τους όρους προστασίας των παιδιών της», ανέφερε το The Blast.



«Τα έγγραφα δίνουν στον Federline πλήρη νόμιμη επιμέλεια και για τα δύο αγόρια, και οι επισκέψεις της Britney θα παρακολουθούνται. Δεν θα έχει ο Kevin τον ρόλο αυτό, όμως θα πρέπει να είναι παρών ένας άλλος ενήλικας, ο οποίος έχει θα εγκριθεί από τον Federline και το δικαστήριο», αναφέρει το δημοσίευμα.