Δεν φαντάζεσαι πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της Halle Berry (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Δεν φαντάζεσαι πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της Halle Berry (photos)

Ο Maceo είναι πια έξι ετών

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Halle Berry είναι πέραν όλων των άλλων μια τρυφερή μαμά. Η 52χρονη έκανε μια σπάνια εμφάνιση με τον σχεδόν έξι ετών σήμερα γιο της Maceo και την 11χρονη κόρη της Νahla στο Μαλιμπού.

Πρόσφατα, η Halle είχε μιλήσει για τον γιο της, σπάνια φωτογραφία του οποίου δημοσίευσε στο Instagram και είχε εξηγήσει πως ο Maceo, καρπός του έρωτά της με τον Οlivier Martinez, δεν ξέρει πως η μαμά του είναι διάσημη ηθοποιός παγκοσμίως.



Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο γιος της φωνάζει επίτησες το πλήρες ονοματεπώνυμό της δημοσίως για να δει πώς θα αντιδράσει ο κόσμος γύρω του.

Το να είμαι μαμά είναι η καλύτερη δουλειά αλλά τα παιδιά μου δεν ενδιαφέρονται για το ποια είμαι. Η κόρη μου ξέρει περίπου από τα παιδιά στο σχολείο. Ο γιος μου λέει ολόκληρο το όνομά μου δημόσια. Halle Berry θα μου δώσεις το κέτσαπ. Ξέρει ότι οι γύρω του θα αντιδράσουν αλλά δεν μπορεί ακριβώς να καταλάβει το γιατί.

Η Halle, υποδέχτηκε την κόρη της το 2008 καρπό της σχέσης της με τον Gabriel Aubry ενώ η δικαστική της διαμάχη με τον πατέρα της Nahla ήταν επική, μετά την απόφαση της ηθοποιού να μετακομίσει στο Παρίσι και να παντρευτεί τον Olivier Martinez. Το 2013 όντως παντρεύτηκε και απέκτησε το γιο της Maceo.