Έχεις δει πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει οι κόρες της Sarah Jessica Parker;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις δει πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει οι κόρες της Sarah Jessica Parker;

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η ηθοποιός

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα τα σχολεία να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη, στο εξωτερικό όμως τα παιδιά των διασήμων έχουν ήδη κάνει την πρώτη τους επίσκεψη στο σχολείο για τη νέα χρονιά. Και βλέποντας τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι διάφοροι celebrities του Hollywood μας γεννήθηκε μόνο μια απορία. Πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους;

Και αυτή την ερώτηση την κάναμε και όταν είδαμε τις κόρες της Sarah Jessica Parker στο Instagram, αλλά και της Jessica Alba λίγο αργότερα. Η Carrie Bradshaw που όλοι αγαπήσαμε μέσα από το Sex and the City ανέβασε στο Instagram account της τις δίδυμες κόρες της Marion και Tabitha που εχθές ξεκίνησαν την πέμπτη τάξη στο σχολείο.

Τα δύο κορίτσια προχωρούσαν πιο μπροστά από την μητέρα τους και εκείνη φυσικά τράβηξε ορισμένες πολύ καλές φωτογραφίες, με την απορία μας να μην αλλάζει ιδιαίτερα. Είναι απίστευτο το πόσο έχουν μεγαλώσει τα δύο κοριτσάκια, που τις θυμόμαστε τόσο μικρούλες όταν γεννήθηκαν.

«Πέμπτη τάξη. Πρώτη μέρα», έγραψε η SJP στη λεζάντα της και τα likes έπεσαν βροχή. Μπορεί τα πρόσωπά τους να μην τα είδαμε, όμως έχουν ψηλώσει αρκετά από την τελευταία φορά που τις είδαμε.

DPG Network