Η εμμονή του πρώην της Μαίρης Συνατσάκη να δημοσιεύει φωτογραφίες της στο δικό του Instagram

Η εμμονή του πρώην της Μαίρης Συνατσάκη να δημοσιεύει φωτογραφίες της στο δικό του Instagram

Ο πρώην λατρεύει τη Συνατσάκη κι αυτό φαίνεται

Καλοκαίρι του 2018 και σαν βόμβα σκάει ο χωρισμός της Μαίρης Συνατσάκη και του ηθοποιού και φωτογράφου Σπύρου Χατζηαγγελάκη μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Έχουμε 2019, Σεπτέμβρη πια, η Μαίρη έχει προχωρήσει τη ζωή της και είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη. Κι όμως φαίνεται πως ο πρώην της, τρέφει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην παρουσιάστρια και αποφάσισε σε ένα αφιέρωμα που έκανε στο Instagram να χρησιμοποιήσει και πάλι φωτογραφίες της πάλαι ποτέ μούσας του.

Ο Χατζηαγγελάκης θέλησε να δημοσιεύσει μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών, εμπνευσμένες από τον κορυφαίο φωτογράφο Peter Lindberghπου έφυγε από τη ζωή στα 74 του χρόνια.

spiros1

Εμπνευσμένος λοιπόν από τον γερμανό φωτογράφο που έφυγε από τη ζωή, ο Χατζηαγγελάκης αποφάσισε να χρησιμοποιήσει πορτρέτα τόσο της πρώην του Μαίρης όσο και της κολλητής της, Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο ο ηθοποιός, ο οποίος έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα χωρίς καμία αφορμή, δημοσιεύοντας μόνο φωτογραφίες της Μαίρης.

Για την ιστορία και για να του δώσουμε ένα credit, ο ηθοποιός όσο ήταν ζευγάρι με τη Συνατσάκη χρησιμοποιούσε τη Μαίρη ως μοντέλο και ήταν πολλές οι φορές που πόσταρε φωτογραφίες με τη μούσα του στο προφίλ του στο Instagram.

Δες τις πρόσφατες και τις πιο παλιές φωτογραφίες παρακάτω.