Οι Hi-5 επανενώθηκαν και μας χάρισαν την καλύτερη φωτό ever

Οι Hi-5 επανενώθηκαν και μας χάρισαν την καλύτερη φωτό ever

Και κάπως έτσι θυμηθήκαμε τα εφηβικά μας χρόνια

Hi-5, ένα μουσικό συγκρότημα, μια ιστορία. Το πρώτο pop girlband ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στη μουσική βιομηχανία το 2003 και για τα επόμενα 4 χρόνια, έως το 2007, ήταν ένα από τα αγαπημένα μας μουσικά συγκροτήματα. Shaya Hansen, Φρόσω Παπαχαραλάμπους, Νάνσυ Στεργιοπούλου, Μαρλέν Αγγελίδου και Ειρήνη Ψυχράμη ήταν οι νικήτριες της ελληνικής εκδοχής του μουσικού show Popstars, και αυτές που δημιούργησαν το πρώτο girlband.

Έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που διαλύθηκε το αγαπημένο μας group, όμως δεν χάθηκαν όλα τα κορίτσια από τις ζωές μας. Μπορεί οι μόνες που δεν έχουμε δει να είναι η Φρόσω Παπαχαραλάμπους και η Νάνσυ Στεργιοπούλου, οι υπόλοιπες όμως βρίσκονται ακόμη ανάμεσά μας και τις βλέπουμε και μέσα από τα Instagram accounts τους.

Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε πως η Ειρήνη Ψυχράμη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, σήμερα όμως είδαμε το πιο ωραίο reunion της εβδομάδας. Η Ειρήνη Ψυχράμη συναντήθηκε με τη Μαρλέν και μας χάρισαν την πιο ωραία τους φωτογραφία τα τελευταία χρόνια.

«Look who is expecting ☺ I met this gorgeous girl 16 years ago. We sang together, cried together, danced together, shared rooms, had our faces on billboards and were silly famous for a few years. Will we rise again ?», έγραψε η Μαρλέν στο caption της φωτό της και μας γύρισε πίσω στα παλιά.