Τα πριγκιπόπουλα πήγαν σχολείο αλλά η Charlotte έκλεψε την παράσταση με τα καμώματά της (video)

Πατούλια Κατερίνα
Τα πριγκιπόπουλα πήγαν σχολείο αλλά η Charlotte έκλεψε την παράσταση με τα καμώματά της (video)

Πρίγκιπας George και πριγκίπισσα Charlotte πήγαν σχολείο!

Η πριγκίπισσα Charlotte κατάφερε να κλέψει για μια ακόμα φορά την παράσταση στην πρώτη ημέρα στο μεγάλο σχολείο, παρέα με τον αδερφό της George.

Η οικογένεια πλην του πρίγκιπα Louis έφτασε στο St Thomas στο Battersea του Λονδίνου και ο χαριτωμένος πρίγκιπας που έχει χάσει τα περισσότερα δοντάκια του δεν κατάφερε να κλέψει τη λάμψη της μικρότερης αδερφής του που είναι γεννημένη ντίβα.

Κρατώντας τη μαμά της από το χέρι, η μικρή πριγκίπισσα μια δεν ήθελε να περπατήσει, μια την ενοχλούσε η κοτσίδα της και λίγο αργότερα κόλλησε με τις κάμερες.



Η μαμά της, 37χρονη Kate Middleton και ο πρίγκιπας William προσπάθησαν να μην κοιτάξουν καν τον φακό αλλά η Charlotte είχε διαφορετική άποψη και όλοι φοβήθηκαν μήπως μας δείξει και πάλι τη γλώσσα της.

Ο William είπε πάντως στην υπεύθυνη του σχολείου Helen Haslem πως η κόρη του ήταν πολύ ενθουσιασμένη με τη ερχομό της σρο μεγάλο σχολείο, παρέα με τον αδερφό της που φοιτά εκεί από πέρσι.

Το σχολείο του George στοιχίζει 19.287 χιλιάδες λίρες το χρόνο ενώ η τάξη της Charlotte κοστίζει 18.915 χιλιάδες λίρες τον χρόνο. Η Kate είχε χάσει πέρσι την πρώτη μέρα του πρίγκιπα George μιας και έμεινε σπίτι με των λίγων μηνών τότε μικρότερο γιο της Louis.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω