Ο γόης του «Breaking Bad» έγινε 40 & το γιόρτασε με επικό reunion σε χλιδάτο θέρετρο της Καραιβικής

Πατούλια Κατερίνα
Ο γόης του «Breaking Bad» έγινε 40 & το γιόρτασε με επικό reunion σε χλιδάτο θέρετρο της Καραιβικής

Η χαρά μας δεν κρύβεται για το reunion των δύο πρωταγωνιστών του «Breaking Bad»

Για όλους εμάς τους ρομαντικούς fans του Breaking Bad, η κοινή φωτογραφία των δύο πρωταγωνιστών στην Καραιβική αποτελεί μεγάλη μας χαρά.

Βλέπεις ο Aaron Paul, ο ξανθούλης Jesse Pinkman έγινε 40 ετών και το γιόρτασε όπως πρέπει, σε πολυτελές πριβέ ξενοδοχείο στην Καραιβική με όλους τους καλούς του φίλους, ανάμεσά τους και τον Bryan Cranston, ο iconic πια Walter White με τον οποίο άφησαν ιστορία ως τηλεοπτικό δίδυμο από το 2008 ως το 2013 που προβλήθηκε το θρυλικό Breaking Bad.



O Aaron που επιστρέφει στον ρόλο του Pinkman στο El Camino, το sequel του Breaking Bad που θα προβληθεί στις 11 Οκτώβρη στο Netflix δαπάνησε λίγο πολύ 300.000 δολάρια για να γιορτάσει μαζί με 40 φίλους του στη Δομινικανή Δημοκρατία. Kαι για να δεις τι φίλος είναι ο Aaron, πλήρωσε τα έξοδα των 40 εκλεκτών της καρδιάς του για 12 μέρες!!!

Το πριβέ θέρετρο δημοσίευσε και πολλές πολλές γενέθλιες φωτογραφίες του ηθοποιού στο λογαριασμό του στο Instagram αλλά εμείς κολλήσαμε φυσικά με εκείνη του Walter και του Jesse ξανά μαζί.