Ξέρουμε πότε θα επιστρέψει στη δουλειά η Meghan Markle μετά την άδεια μητρότητας της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέρουμε πότε θα επιστρέψει στη δουλειά η Meghan Markle μετά την άδεια μητρότητας της

Και μάλλον το γνωρίζεις κι εσύ

Ήταν 6 Μαΐου όταν η Meghan Markle έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον πρίγκιπα Harry, και τώρα ξέρουμε πότε ακριβώς θα επιστρέψει στη δουλειά η δούκισσα του Sussex μετά τον ερχομό του γιου της. Σχεδόν πέντε μήνες απουσιάζει η Meghan Markle από τις δημόσιες εμφανίσεις της, όμως θα προλάβουμε να τη δούμε, προτού φύγει για το ταξίδι της στην Αφρική.

Και επειδή δεν θέλουμε να σε κρατάμε σε αγωνία σου λέμε πως την επόμενη Πέμπτη στις 12 Σεπτεμβρίου η δούκισσα του Sussex θα ξεκινήσει την προώθηση της capsule συλλογής της, σε συνεργασία με το Smart Works. Η Meghan Markle όπως σου έχουμε αναφέρει ξανά και ξανά πατρονάρει το Smart Works, μια οργάνωση που «παρέχει υψηλού επιπέδου ρούχα συνέντευξης και κατάρτιση συνέντευξης σε άνεργες γυναίκες που έχουν ανάγκη».

Η Meghan Markle επίσης μέσα από το account του Sussex Royal μας έχει δώσει μια γεύση από αυτήν τη συλλογή της και αν τους ακολουθείς σίγουρα θα την έχεις δει. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα υπάρξει κάποια επίσημη φωτογράφιση για την κυκλοφορία της ή κάποια εμφάνιση της Meghan, όμως η άδεια μητρότητάς της τελειώνει εκείνη την ημέρα.



Αν πάλι δεν τη δούμε θα προετοιμαστούμε για τις πρώτες φωτογραφίες από το ταξί τους με τον Archie στην Αφρική.