Οι Brangelina 2.0 είναι γεγονός! H Angelina Jolie είναι ζευγάρι με τον Bradley Cooper

Πατούλια Κατερίνα
Οι Brangelina 2.0 είναι γεγονός! H Angelina Jolie είναι ζευγάρι με τον Bradley Cooper

Αν οι φήμες ευσταθούν, μιλάμε για το πιο καυτό ζευγάρι στο Hollywood

Βρες λες εδώ ο καπνός να μας οδηγήσει σε φωτιά; Τα πράγματα έχουν ως εξής, αν ευσταθεί το δημοσίευμα του περιοδικού New Idea, μιλάμε για την επανασύσταση του όρου Brangelina, αυτή τη φορά από το όνομα του Bradley Cooper και της Angelina Jolie.

Σύμφωνα με περιοδικό, ο προσφάτως χωρισμένος ηθοποιός και η Jolie που συμπληρώνει τρία χρόνια από τον χωρισμό της με τον Brad Pitt είναι ζευγάρι και έχουν ήδη κάνει εμφάνιση στο ίδιο μέρος.

Μπορεί ο εκπρόσωπος της Jolie να αρνήθηκε τα μαντάτα στο Gossip Cop, γνωρίζουμε όμως πως τόσο ο Cooper όσο και η Jolie βρέθηκαν στην Disnryland στις 23 και 24 Αυγούστου, παρέα εκείνος με την δίχρονη κόρη του Lea κι εκείνη με τα παιδιά της.

Το περιοδικό δεν μας δείχνει κάποια κοινή φωτογραφία των δύο ηθοποιών, όμως οι ξεχωριστές φωτογραφίες των δύο σταρ πιστοποιούν πως βρέθηκαν στο ίδιο μέρος το ίδιο διάστημα.

Κι ενώ η Lady Gaga έχει ήδη νέο αγόρι, πριν δύο εβδομάδες, ο Cooper βρέθηκε να είναι ξανά ζευγάρι με την πρώην του Ben Affleck, Jennifer Garner. Αυτό που ευσταθεί είναι πως όντως ο Bradley με την Jen, είναι φίλοι ενώ η Garner είναι ζευγάρι τους τελευταίους 14 μήνες με τον John Miller, CEO, ΤΟΥ Cali Group.



Όσο για την Jolie, τελευταία δημοσιεύματα την είχαν κάνει ζευγάρι και με τον Justin Theroux και πολλούς ακόμα star. Όσο για το ποιος έκανε την πρώτη κίνηση στους Brangelina, φαίνεται πως ο Cooper είδε εντελώς τυχαία την Jolie με τα τέσσερα μικρότερα παιδιά της στην Disneyland και γοητεύτηκε σφόδρα.