Δεν φαντάζεσαι ποιο διάσημο ζευγάρι στο Hollywood ετοιμάζεται να κάνει παιδιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν φαντάζεσαι ποιο διάσημο ζευγάρι στο Hollywood ετοιμάζεται να κάνει παιδιά

Και ούτε κι εμείς το περιμέναμε

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που το διάσημο ζευγάρι επανενώθηκε μετά τον τελευταίο του χωρισμό και μάλιστα μας εξέπληξαν ευχάριστα μάλιστα, όταν πριν από μερικούς μήνες μας ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν. Όπως καταλαβαίνεις ένας γάμος στο Hollywood αναμένεται να συμβεί μέσα στο επόμενο διάστημα κι εμείς κάπως έχουμε τρελαθεί.

Κι έχουμε τρελαθεί ακόμη περισσότερο, μετά την δήλωση του ηθοποιού σε πρόσφατη συνέντευξή του, που ανέφερε πως σκοπεύουν μάλιστα να κάνουν και παιδιά στο άμεσο μέλλον. Μπορεί να μην έχουν παντρευτεί ακόμη ο Orlando Bloom και η Katy Perry, όμως εκτός από τις γαμήλιες καμπάνες, φαίνεται πως υπάρχει και κάτι άλλο γι’ αυτούς.

AP 19234194470103

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο The Howard Stern Show, ο Orlando Bloom ρωτήθηκε εάν θέλει να αποκτήσει άλλα παιδιά (έχει ήδη έναν γιο με την Miranda Kerr) και η απάντησή του ήταν αν μη τι άλλο αφοπλιστική. Όπως ο ίδιος ομολόγησε το έχουν στο νου τους. «Η ζωή είναι σαν ένα άγριο mustang (άγριος ίππος Αμερικής). Αν μπορούμε απλά να το αμφισβητήσουμε και να ανέβουμε επάνω του, θα έχουμε την καλύτερη πορεία της ζωής μας».

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να σήμαινε ακριβώς αυτός ο παραλληλισμός με το άγριο ζώο, σημασία έχει πως πήραμε το πράσινο φως από τον Orlando για περισσότερα Bloom babies.