Δεν είναι αστείο! Ο Orlando Bloom μόλις σχολίασε το μέγεθος των… προσόντων του

Δεν είναι αστείο! Ο Orlando Bloom μόλις σχολίασε το μέγεθος των… προσόντων του

Τρία χρόνια μετά τη φωτογραφία - φωτιά, ο ηθοποιός απαντά στο θέμα

Ο Orlando Bloom είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς που έχουν περάσει ποτέ από τη διεθνή showbiz. Οι ρόλοι του στις πιο διάσημες παραγωγές του Hollywood τον έβαλαν για τα καλά στις καρδιές του κόσμου και κυρίως των γυναικών που βρήκαν κάπως έτσι το νέο τους crush. Η Disney τον ενσωμάτωσε στο δυναμικό της κι απέκτησε ένθερμο κοινό σε όλον τον κόσμο, ενώ τα νέα των σχέσεών του με διάσημες celebrities άρχισαν να φτάνουν και να απασχολούν σε καθημερινή βάση τα Μέσα.

Θυμάσαι λίγα χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2016, όταν η Katy Perry κι ο Orlando Bloom απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό την ώρα που απολάμβαναν το paddleboarding τους; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε σίγουρα γνωρίζεις ότι ο λόγος που πολλοί τη θυμούνται και τη συζητούν μέχρι και σήμερα -ειδικά στις εκπομπές- είναι γιατί ο ηθοποιός αποφάσισε να επιδοθεί στο άθλημα εντελώς γυμνός.




Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία έγινε viral και πολλοί άρχισαν να σχολιάζουν, όχι μόνο την απόφαση του σταρ να εμφανιστεί σε παραλία εντελώς γυμνός, αλλά και τα ίδια του τα… προσόντα και το μέγεθός τους. Παρά τον μαύρο θόλο που τοποθετήθηκε πάνω στα επίμαχα σημεία από τους φωτογράφους, ο κόσμος πίστεψε ότι ο Orlando είναι προικισμένος στο συγκεκριμένο σημείο.

Η απάντηση του ηθοποιού έρχεται τρία χρόνια μετά κι εκεί που κανείς δεν περίμενε ότι θα έμπαινε στη διαδικασία να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό το θέμα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη Sun, o πρωταγωνιστής των Πειρατών της Καραϊβικής μίλησε στον Howard Stern σχετικά με αυτό και το τι είπε βρίσκεται στην παρακάτω gallery. Ετοιμάσου, όμως, γιατί θα σε κάνει να απορήσεις.