Meghan Markle: Η εμφάνιση της από το 2016 που μας εντυπωσίασε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle: Η εμφάνιση της από το 2016 που μας εντυπωσίασε

Η μητρότητα της πάει πολύ

Σε περίπου δύο εβδομάδες η Meghan Markle θα συνοδέψει τον πρίγκιπα Ηarry στο royal ταξίδι του στην Αφρική, στο οποίο θα έχουν μαζί και τον μικρό Archie Harrison Mountbatten Windsor. Αυτό θα είναι και το πρώτο μεγάλο ταξίδι που θα κάνουν όλοι μαζί σαν οικογένεια, και δεν σου το κρύβουμε ανυπομονούμε να δούμε τις πρώτες τους φωτογραφίες.

Μέχρι τότε όμως η Meghan Markle είπε να πεταχτεί ως τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να στηρίξει τη φίλη της Serena Williams στους τελικούς του US Open. Μάλιστα η έκπληξη ήταν όπως ήδη σου είπαμε πως στη Νέα Υόρκη δεν πήγε με ιδιωτικό jet αυτή τη φορά, αλλά με κανονική εμπορική πτήση, μαζί με άλλους επιβάτες. Μπορεί να μην έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της από αυτό το ταξίδι, όμως βρήκαμε μία φωτογραφία της από το αντίστοιχο event το 2016 και εντυπωσιαστήκαμε.



Η Meghan Markle τότε ότι είχε ξεκινήσει τη σχέση της με τον πρίγκιπα Harry, και φαινόταν ο έρωτας στα μάτια της. Σε αυτή τη φωτογραφία όμως την οποία ανέβασαν στο Instagram fan accounts ήταν πάρα πολύ όμορφη και πολύ πιο διαφορετική από ότι είναι σήμερα. Με τα μαύρα της μαλλιά να πέφτουν στους ώμους της κι ένα πλατύ χαμόγελο, η δούκισσα του Sussex παρατηρεί την φίλη της Serena και της στέλνει θετική ενέργεια.

Είναι όμως πολύ διαφορετική σχετικά με σήμερα, δεν συμφωνείς;


https://www.instagram.com/p/B2Eif5FnVNX