Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με το μαγιό της και μας βάζει τα γυαλιά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με το μαγιό της και μας βάζει τα γυαλιά

Μήπως τώρα νιώθεις κι εσύ καλύτερα με το δικό σου σώμα;

Η Δανάη Μπάρκα εκτός από κόρη της αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού, Βίκυς Σταυροπούλου, είναι και μία πάρα πολύ καλή ηθοποιός. Το γονίδιο της μαμάς της δούλεψε άψογα, και πέρα από το γεγονός πως μοιάζουν πάρα πολύ έχει πάρει και το ταλέντο της. Η Δανάη επίσης είναι ένα κορίτσι πολύ χυμώδες, με πλούσιες καμπύλες, που όμως δεν έχει κανένα κόμπλεξ με το σώμα του.

Και αυτό ακριβώς μας απέδειξε για μία ακόμη φορά, με την τελευταία ανάρτησή της στο Instagram account της. Αν χρειαζόσουν λίγο inspiration και λίγο empowerment, δεν έχεις παρά να δεις τη φωτογραφία της Δανάης, η οποία ποζάρει με το μαγιό της και μας βάζει τα γυαλιά. Με μαύρο ολόσωμο μαγιό κι ένα υπέροχο καταπράσινο background, η όμορφη ηθοποιός έκανε ένα flashback στο καλοκαίρι και τις διακοπές της και αναπόλησε τις ξέγνοιαστες στιγμές της.

«Εμείς το βράδυ παίζουμε Αιγάλεω αλλά εμένα το μυαλό μου είναι κάπου στις Κυκλάδες..•», έγραψε στο caption της φωτογραφίας που ανέβασε πριν από μερικά 24ωρα και κάπως γυρίσαμε μαζί της στις δικές μας διακοπές. Βέβαια δεν σταματήσαμε λεπτό να χαζεύουμε και να θαυμάζουμε τη φωτογραφία και το σώμα της, παίρνοντας τη δύναμη που μας χρειάζεται.

Από εμάς έχει ένα μπράβο το κορίτσι αυτό, κι ένα τεράστιο «ΝΑΙ».

Δες τη φωτό της στη gallery που ακολουθεί.