Μαρέβα Μητσοτάκη: Στη ΔΕΘ πιο κομψή και όμορφη από ποτέ

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στη ΔΕΘ πιο κομψή και όμορφη από ποτέ

Δες τη νέα της εμφάνιση

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε θαυμάσει τη Μαρέβα Γραμπόφσκι Μητσοτάκη, όμως η γυναίκα αυτή είναι η επιτομή του στυλ. Η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ, μαζί με τον σύζυγό της φυσικά, και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε την εμφάνισή της.

Εάν κάνεις μια βόλτα στο account που διαθέτει στο Instagram, θα ανακαλύψεις και μόνη σου, πως εκτός από πολύ όμορφη γυναίκα, είναι πολύ στυλάτη. Και τους τελευταίους μήνες μας το αποδεικνύει συνεχώς, σε όλες της τις εμφανίσεις, επίσημες και μη. Η Μαρέβα λοιπόν, πριν από μερικές ώρες ανέβασε στο Instagram account της μία φωτογραφία μαζί με άλλες 6 γυναίκες, από τον οργανισμό Women Act.

Εννοείται πως ήταν υπέροχα ντυμένη, εννοείται πως συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της, και εννοείται πως για μία ακόμη φορά μας απέδειξε τι σημαίνει να έχεις στυλ.

«Το Women Act είναι ενθουσιασμένο που ξεκίνησε το κεφάλαιο της Θεσσαλονίκης. 100 γυναίκες συγκεντρώθηκαν για την παρουσίαση της οργάνωσής και των δραστηριοτήτων τους στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού. Είμαι πολύ ευτυχής που τις γνώρισα όλες, και υποστηρίζω το κοινό μας όραμα για την ισότητα των φύλων και τη χειραφέτηση των γυναικών», έγραψε στο caption που συνόδευε τη φωτογραφία της.

Δες τη στη gallery που ακολουθεί.