«8 λέξεις» πρεμιέρα: Τα σχόλια στο Twitter για τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου ήταν ξεκαρδιστικά

«8 λέξεις» πρεμιέρα: Τα σχόλια στο Twitter για τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου ήταν ξεκαρδιστικά

Οι «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου έγιναν viral στο Twitter για λάθος λόγους

Μπορεί το GNTM να είχε μεγάλη τηλεοπτική πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στο Star, όμως και ο SKAI κατάφερε να κερδίσει ένα κομμάτι του κοινού.
Οι 8 Λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου ξεκίνησαν δυναμικά με μια δίωρη τηλεταινία που θέλησε να μας βάλει στο κλίμα της σειράς με εικόνες από τη Ρώμη και την Κέρκυρα και με πολλούς, πολλούς πρωταγωνιστές του Τατουάζ.



Το στόρι με λίγα λόγια το εξής: Ο Οδυσσέας (Αντρέας Γεωργίου) είναι ένας ζωγράφος που ζει στην Κέρκυρα και ετοιμάζεται για τα εγκαίνια της πρώτης μεγάλης του έκθεσης στη Ρώμη. Η Ηλιάνα (Ειρήνη Καραγιώργη), είναι ο παντοτινός του έρωτας, μόνο που είναι παντρεμένη με τον Μιχαήλ (Ιάσωνας Παπαματθαίου), τον μεγάλο αδερφό του Οδυσσέα. Ο έρωτας, η ελπίδα για την πραγμάτωσή του και τα όνειρα των ηρώων μπλέκονται ανάμεσα σε πολιτικά παιχνίδια και ίντριγκες που σαν στόχο έχουν να καταστρέψουν όσους κρατούσαν μέχρι τώρα τα μεγάλα μυστικά. Μητέρα των δύο αδερφών είναι η Πέμη Ζούνη, στην μεγάλη τηλεοπτική της επιστροφή!

trends1

Και κάπου εκεί ξεκίνησε ο γλυκός πανικός στο Twitter. Bλέπεις το κοινό είδε στην πρεμιέρα αυτή την προσπάθεια του Γεωργίου να γίνει Πικάσο, η επιλογή του ονόματος της πρωταγωνίστριας, Ηλιάνα, σαφέστατα μας θύμιζε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου του GNTM και πάνω απ’ όλα, η επιλογή της Πέμης Ζούνη, θύμισε κάτι από Κλείσε τα Μάτια.

Το πόσα tweets αφιερώθηκαν στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, πραγματικά θα έκαναν τον ηθοποιό και σεναριογράφο να έχει λόξυγκα και τις δύο ώρες που κράτησαν οι 8 Λέξεις.

ΔΌΞΑ! Βρήκα και τις 8 λέξεις: "θέλω να γίνω Παπακαλιάτης στη θέση του Παπακαλιάτη" #8lexeis

Στο να με προσεχείς: Ο Παπακαλιατης γουσταρε τη γυναικα του αδερφου του τωρα ο Γεωργιου γουσταρει τη γυναικα του αδερφου του Ο Παπακαλιάτης ηταν ζωγράφος και τωρα ο Γεωργίου ειναι ζωγράφος ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΙ ΦΑΣΗ ΠΕΡΝΑΣ;

Πες του πως πουλήθηκε κάποτε το μοντέλο αλλά ο πίνακας δεν πουλιέται, καλύτερος δηλ ήταν ο Χορν στην Κάλπικη Λίρα ?

Εμπνεύσου με αυτά και κάνε κλικ στην gallery για πολλά πολλά tweets ακόμα