Γάμος - έκπληξη για τον Πολυδερόπουλο (video)

Γάμος - έκπληξη για τον Πολυδερόπουλο (video)

Στην εκκλησία ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Αχ ο κακός του Τατουάζ, πόσο μας λείπει. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, έσπευσε να ευχηθεί καλή επιτυχία στις «8 Λέξεις» του φίλου του Ανδρέα Γεωργίου και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον πεθύμησαν.

nikospolyderopoulos 69258652 311120553039221 6056260132900723354 n

Έλα όμως που ο ηθοποιός πέρασε ένα ξέφρενο Σαββατοκύριακο το οποίο τον βρήκε στης εκκλησιάς την πόρτα.

Ο Πολυδερόπουλος πάντρεψε τον μικρότερο αδερφό του Πάρη με την εκλεκτή της καρδιάς του. Ο 31χρονος πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» και του Τατουάζ, Νίκος Πολυδερόπουλος, έχει τρεις μικρότερους αδελφούς, τον 28χρονο επιχειρηματία Πάρη που ζει με την αγαπημένη του στην Πάτρα, τον 26χρονο bartender Παναγιώτη και τον 23χρονο Παντελή.



Ο αδερφός του Νίκου Πολυδερόπουλου, Πάρης, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη της καρδιάς του, Γεωργία. Το μυστήριο έγινε στον Ψαθόπυργο και το ζευγάρι μετά από 7 χρόνια σχέσης, επισφράγισε τον έρωτά του με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μετά το μυστήριο, φίλοι και συγγενείς χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον Ψαθόπυργο Αχαΐας, ενώ το νεόνυμφο ζευγάρι έκανε είσοδο, με την μεγάλη επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα «Καραμέλα». Ο γάμος είχε τρελό κέφι και ενθουσιασμό με τα 4 αδέρφια να χορεύουν μέχρι το πρωί.