Θα είναι η Jennifer Lopez υποψήφια για Όσκαρ; Η απάντηση θα σε ξαφνιάσει

Πατούλια Κατερίνα
Θα είναι η Jennifer Lopez υποψήφια για Όσκαρ; Η απάντηση θα σε ξαφνιάσει

Στα 50 της, η Jennifer Lopez ετοιμάζεται να κατακτήσει Όσκαρ;

Τι θα έλεγες αν μάθαινες πως η Jennifer Lopez έχει βάλει πλώρη για να την δούμε με ένα βραβείο Όσκαρ στα χέρια; Η Lopez εμφανίστηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο του Καναδά και αρχικά, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα φαντάστηκε.

Εκτός από τους θαυμαστές της στο κόκκινο χαλί, τη Τζένιφερ περίμεναν και ακτιβιστές της οργάνωσης Peta για τα δικαιώματα των ζώων. Οι ακτιβιστές φώναζαν στη Λόπεζ «Ντροπή σου» για τις γούνες που αρνείται να αφαιρέσει από την γκαρνταρόμπα της.



Δεν πτοήθηκε όμως η 50χρονη ντίβα, η οποία υποδύεται μια στρίπερ στην ταινία Hustlers. Και αυτή τη φορά δεν ήταν η εμφάνιση της Lopez εκείνη που κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά η ερμηνεία της. Οι κριτικοί των πιο μεγάλων αμερικάνικων sites θεωρούν πως η Lopez δεν αξίζει μόνο μια υποψηφιότητα για Όσκαρ αλλά αξίζει να πάρει το αγαλματίδιο της Ακαδημίας σπίτι της.

Η ίδια, απέφυγε επιμελώς να αναφερθεί στο περιστατικό με τους ακτιβιστές και προτίμησε να πει πως το να ξυπνήσει με τέτοιες κριτικές για την ερμηνεία της μπορεί μόνο να έχει δάκρυα στα μάτια της.



«Προφανώς είμαι γοητευμένη. Δουλεύω σκληρά σε όλη την καριέρα μου. Έχω κάνει τόσες ταινίες και έχω ερμηνεύσει τόσους ρόλους που έχω μάθει να μην τους κάνω περιμένοντας κάτι αλλά μόνο γιατί τους αγαπώ. Δάκρυα κύλησαν από τα μάτια μου, άρεσα, μου άρεσε αυτό που έκανα και φυσικά το ότι αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά μου».