GNTM 2: Η Λυδία Κατσανικάκη είναι το κορίτσι που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

GNTM 2: Η Λυδία Κατσανικάκη είναι το κορίτσι που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Βρήκαμε τη φετινή νικήτρια, οντισιόν τέλος

Το βράδυ της Κυριακής το Greece’s Next Top Model 2 έκανε πρεμιέρα κι εμείς μείναμε συντονισμένες στην οθόνη μας για να δούμε ποια θα είναι τα κορίτσια που θα μπουν φέτος στο σπίτι του reality μοντέλων. Οι κοπέλες που πέρασαν μέχρι στιγμής ήταν απίστευτα εντυπωσιακές και όμορφες, ενώ τίποτα επάνω τους δεν έδειχνε δήθεν και ψεύτικο. Βέβαια από τα κορίτσια που πέρασαν στο bootcamp εμείς ξεχωρίσαμε ένα και για εμάς είναι ήδη νικήτρια.

Είναι η Λυδία Κατσανικάκη και είναι το κορίτσι αυτό που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram. Η Λυδία αντιμετωπίζει την ασθένεια της αλωπεκίας από πολύ μικρή ηλικία (από τα 11 της όπως είπε), όμως αυτό δεν της στάθηκε εμπόδιο στη ζωή της στο να κάνει τα πράγματα που θέλει και να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της.

GNTM: Δεν φαντάζεσαι με ποιον κούκλο Τούρκο ηθοποιό έχει σχέση η πρώτη διαγωνιζόμενη

Όταν ήταν μικρή φορούσε περούκες, μιας και ως παιδί έπρεπε να αντιμετωπίσει με κάποιο τρόπο και την ενδεχόμενη κακία ή αδιακρισία του κόσμου. Μόλις όμως τελείωσε το γυμνάσιο αποφάσισε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεται γι’ αυτό που είναι και σταμάτησε να τις χρησιμοποιεί. Σήμερα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με ένα πολύ θηλυκό και γυναικείο σώμα, και από εμάς έχει «ναι σε όλα» μέχρι να φτάσει στον τελικό.

GNTM 2: Νομίζεις πως βλέπεις την Εύη Ιωαννίδου; Για κοίταξε καλύτερα

Δες στο βίντεο που ακολουθεί την οντισιόν της Λυδίας ενώ στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις και όλους τους λόγους για να την ακολουθήσεις. Btw, το γεγονός πως έκανε και άρση βαρών είναι ένας ακόμη από τους λόγους που μας κέρδισε το συγκεκριμένο κορίτσι. Είναι νικήτρια της ζωής, και ίσως μετά την εμφάνισή της πήρες το inspiration και τη δύναμη που χρειαζόσουν.