Γιατί Kate Middleton & Meghan Markle δεν μπορούν ποτέ να μείνουν έγκυες την ίδια περίοδο;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιατί Kate Middleton & Meghan Markle δεν μπορούν ποτέ να μείνουν έγκυες την ίδια περίοδο;

Είναι κάποιος κανόνας του πρωτοκόλλου;

Το τελευταίο διάστημα η Meghan Markle και η Kate Middleton έχουν κατακλυστεί από εικασίες που τις θέλουν να ανακοινώνουν πως είναι έγκυες μέσα στον επόμενο χρόνο. Ωστόσο η βασιλική εθιμοτυπία θα μπορούσε να εμποδίσει τις δύο δούκισσες από το να μείνουν έγκυος ταυτόχρονα και ιδού γιατί μπορεί να συμβεί αυτό.

Αν και ο Archie Harrison Mountbatten Windsor είναι μόνο 4 μηνών, οι royal fans ανυπομονούν για την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry να προσθέσουν ένα ακόμη μέλος στην οικογένειά τους. Η Kate Middleton από την άλλη και ο πρίγκιπας William έχουν τρία παιδιά, όμως πολλοί είναι αυτοί που ελπίζουν να κάνουν κι ένα τέταρτο.

Τα στοιχηματικά πρακτορεία έχουν αυξήσει πολύ τις πιθανότητες οι δύο δούκισσες να ανακοινώσουν κάποια εγκυμοσύνη τον επόμενο χρόνο (μέσα στο 2020 δηλαδή) με τα στοιχήματα να δίνουν και για τις δύο απόδοση 3/1. Ο Alex Apati του Ladbrokes είπε συγκεκριμένα: «Προβλέπουμε πως θα είναι μία τεράστια χρονιά το 2020 για τη βασιλική οικογένεια, με όχι μόνο μία, αλλά δύο προσθήκες να έρχονται».

Κι ενώ οι fans ανυπομονούν να δουν και τις δύο δούκισσες έγκυες ξανά, το βασιλικό πρωτόκολλο δεν θα μπορούσε να το επιτρέψει κυρίως λόγω των ανακοινώσεων. Υπάρχει μια συγκεκριμένη γραμμή που ακολουθείται σχετικά με τις ανακοινώσεις που γίνονται στον κόσμο και αυτό πρέπει πάντα να τηρείται. Για παράδειγμα η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, αδερφή της βασίλισσας, άργησε να ανακοινώσει τον αρραβώνα της με τον φωτογράφο Anthony Armstrong-Jones γι’ αυτόν τον λόγο ακριβώς.



Μπορεί η Μαργαρίτα να άργησε να βρει την αγάπη την βρήκε όμως στο πρόσωπο του Anthony το 1960. Όταν είπε τα ευχάριστα στην αδερφή της, η βασίλισσα της ζήτησε να μην ανακοινώσει αμέσως τον αρραβώνα της και αυτό γιατί το ίδιο διάστημα εκείνη έμεινε έγκυος στον πρίγκιπα Andrew. Η Μαργαρίτα έπρεπε να περιμένει να γεννηθεί ο ανιψιός της και μετά να ανακοινώσει τον αρραβώνα της. Έτσι μία εβδομάδα μετά την γέννησή του κι εκείνη ανακοίνωσε τον αρραβώνα της

Αυτός είναι και ο λόγος που οι δύο δούκισσες δεν μπορούν να κάνουν μαζί μια τέτοια ανακοίνωση. Για να δούμε θα μάθουμε για κάποια ως το 2020, και αν ναι ποια θα το ανακοινώσει πρώτη;