Ο κολλητός της Meghan Markle αποκάλυψε την έκπληξη που του έκανε η Δούκισσα (photo)

Πατούλια Κατερίνα
Ο κολλητός της Meghan Markle αποκάλυψε την έκπληξη που του έκανε η Δούκισσα (photo)

O κολλητός είχε γενέθλια και η Meghan του έκανε το πιο γλυκό δώρο 

Η Meghan Markle έχει έναν πολύ αγαπημένο φίλο στην Αμερική, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που μας είχε δώσει μια γεύση από το baby shower που είχε διοργανωθεί πριν τον ερχομό του Archie τον περασμένο Φεβρουάριο στη Νέα Υόρκη.

Πριν λίγες ημέρες, η 38χρονη Δούκισσα του Sussex έκανε ένα ταξίδι – αστραπή στις ΗΠΑ για να δει την φίλη της Serena William σε έναν κρίσιμο αγώνα και όπως φαίνεται βρήκε χρόνο για να κάνει μια γλυκιά έκπληξη στον καλό της φίλο Daniel.




Ο Daniel Martin είναι ο επί χρόνια έμπιστος της Meghan και προσωπικός της make up artist και για τα γενέθλιά του η Markle του έστειλε ένα κουτί με cupcakes.

«Είμαι ευτυχισμένος για τις ευχές που μου δώσατε. Νιώθω ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ όλους που μου ευχηθήκατε και Meg, σ’ αγαπώ φίλη μου ειδικά για την έκπληξη την ξεχωριστή αυτή μέρα».

Δεν ξέρουμε με σιγουριά αν η Meghan ευχήθηκε δια ζώσης στον Martin ή αν απλά του έστειλε τα κεκάκια, ξέρουμε όμως πως η σύζυγος του Harry βρισκόταν στο US Open χωρίς τον Archie.

Ο Martin ήταν ο άνθρωπος που έβαψε την Meghan στον πριγκιπικό γάμο της και είχε αποκαλύψει πως είχαν οργανώσει μαζί τον γάμο της και είχαν πάρει ιδέες από το Pinterest.