Ο William και η Kate δημοσίευσαν μια σπάνια φωτογραφία με την Diana στο Instagram

Πατούλια Κατερίνα
Ο William και η Kate δημοσίευσαν μια σπάνια φωτογραφία με την Diana στο Instagram

Μια φωτογραφία στο λογαριασμό του Kensington στο Instagram μας γέμισε αναμνήσεις 

Θυμάσαι που στις 31 Αυγούστου, στα 22 χρόνια από το θάνατο της πριγκίπισσας Diana, τόσο ο λογαριασμός του Sussex στο Instagram όσο κι εκείνος του Kensington σιώπησαν και δεν υπήρξε κάποιο ποστ για την αδικοχαμένη μητέρα του πρίγκιπα William και Harry;

Λίγες ημέρες αργότερα με την ανακοίνωση του ταξιδιού του Harry, της Meghan και του Archie στην Αφρική, είδαμε για πρώτη φορά την Diana σε φωτογραφίες από τα ταξίδια της στην Ανγκόλα.

Φαίνεται λοιπόν πως και ο William με την Kate, αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και δημοσίευσαν για πρώτη φορά μια σπάνια φωτογραφία της Diana.

Στην αρχή της εβδομάδας το royal ζευγάρι του Kensington συνόδευσε τα παιδιά του στο σχολείο και μόλις χθες ο William τίμησε τους εθελοντές πυροσβέστες της Βρετανίας στην ημέρα 999 θέλοντας να πει ευχαριστώ στην Πυροσβεστική και όλες τις υπηρεσίες που σπεύδουν σε έκτακτη ανάγκη για να βοηθήσουν το κοινό.




Ως πρώτη φωτογραφία, ο William και η Kate δημοσίευσαν μια σπάνια φωτογραφία του 1988 που δείχνει τον πρίγκιπα Harry και τον πρίγκιπα William πάνω σε ένα πυροσβεστικό όχημα μαζί με την μητέρα τους Diana στο Sandringham.

Σε άλλες φωτογραφίες, ο William μιλά με ανθρώπους από την αστυνομία και τις υπηρεσίες έκτακτης ιατρικής ανάγκης αλλά η λεζάντα της φωτογραφίας με τη Diana ήταν έντονα συναισθηματική: