Η Beyoncé έχει σωσία και αυτή βρίσκεται στο Greece’s Next Top Model

Η Beyoncé έχει σωσία και αυτή βρίσκεται στο Greece’s Next Top Model

Μας θύμισε κάτι από Beyoncé και Zendaya

Το Greece’s Next Top Model που ξεκίνησε πριν από δύο ημέρες, μέχρι στιγμής μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπες. Δεν μας απογοήτευσε καθόλου και έχουμε ήδη διαλέξει και ποιες είναι οι αγαπημένες μας από τις δύο οντισιόν που παρακολουθήσαμε μέχρι στιγμής. Και ήταν αρκετά τα κορίτσια που μας εντυπωσίασαν, δεν θα σου πούμε ψέματα.

Όμως η Ελένη Ασημάκη είχε κάτι που μας έκανε πραγματικά να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό. Δεν ήταν δύο μέτρα, έχει ένα φυσιολογικό ύψος, υπέροχα μαλλιά, τέλειο χρώμα στην επιδερμίδα της, και μάλλον πρόκειται για κάποια σωσία της Beyoncé, σε συνδυασμό με λίγο από Zendaya.

Η Ελένη είναι 18 ετών και είναι ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι με απίστευτα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της. Σπουδάζει οργάνωση και διοίκηση, όμως το όνειρό της είναι να γίνει μοντέλο. Και από τη στιγμή που πέρασε στο bootcamp έχει και πολλές πιθανότητες να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Μάλιστα της είπαν και οι κριτές πως μοιάζει πολύ με τη Beyoncé, όμως αυτό όπως μας αποκάλυψε δεν ήταν κάτι που άκουγε για πρώτη φορά. Δες τις φωτογραφίες της στη gallery και πες μας δεν μοιάζει πολύ με την τραγουδίστρια;