Κάθεσαι; Οι «Οne» επανασυνδέθηκαν και εμείς «ουρλιάζουμε»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κάθεσαι; Οι «Οne» επανασυνδέθηκαν και εμείς «ουρλιάζουμε»

Ξέρουμε τι θα κάνουμε φέτος τον χειμώνα

Δύο πράγματα θα μας έκαναν φουλ ευτυχισμένες στη ζωή, και μόλις πραγματοποιήθηκε το ένα από τα δύο. Οκ, μπορεί να ήταν σχεδόν αδύνατο να τρώμε ό,τι θέλουμε και να μην παχαίνουμε, όμως η επανασύνδεση των One ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το αγαπημένο μας group επανενώθηκε κι εμείς δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Φίλιππος Κωνσταντίνος, Πάνος Τσερπές, Αργύρης Ναστόπουλος και Δημήτρης Χανιώτης είναι και πάλι μαζί. Και δεν εννοούμε reunion απλά και μόνο για την φωτογραφία που ανέβασαν στα Instagram accounts τους, αλλά και σαν συγκρότημα.



Από τον Οκτώβρη θα τους απολαμβάνεις σε γνωστό club στο κέντρο της Αθήνας, και όχι δεν σου κάνουμε κάποιου είδους αστείο. Το αγαπημένο σου συγκρότημα επανενώνεται για περιορισμένες εμφανίσεις, κι εμείς έχουμε ξετρελαθεί. Τόσα τραγούδια αγαπημένα, με τα οποία μεγαλώσαμε μαζί, θα τα ακούμε ξανά και ξανά, και αυτήν τη φορά θα τα ακούμε live.



Το pop συγκρότημα που δημιούργησε το 1999 ο Γιώργος Θεοφάνους επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ 15 χρόνια μετά τη διάλυσή του. Και αν δεν είσαι έτοιμη σου προτείνουμε να κάνεις ένα refresh για τα τραγούδια που θα ακούς τον χειμώνα.



Δες στη gallery τη φωτό που έβγαλαν από την επίσημη φωτογράφισή τους.