GNTM 2: Το bullying στην Κύπρια παίκτρια και η οργή των τηλεθεατών

Γωγώ Φούντα
GNTM 2: Το bullying στην Κύπρια παίκτρια και η οργή των τηλεθεατών

Μας έχουν μπερδέψει: Τελικά στηρίζουμε τα νέα παιδιά no matter what ή τα κράζουμε; 

Εδώ και κάποιες ώρες έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο θέμα γύρω από το GNTM 2 και το bullying. Ήδη από την περσινή σεζόν, έχουμε γίνει μάρτυρες μία μεγάλης μεταστροφής, η οποία ευνοεί το ιδιαίτερο, το ξεχωριστό και το διαφορετικό. Στο επεισόδιο μάλιστα της Δευτέρας, παρακολουθήσαμε αρκετά ενδιαφέρουσες ιστορίες κοριτσιών, που δεν τα βρήκαν όλα εύκολα στη ζωή τους, και οι οποίες συγκίνησαν την κριτική επιτροπή-και δικαίως-. Ωστόσο, επειδή πάντα ο λόγος έχει και αντίλογο, παρατηρήσαμε μία τρομερή αστοχία των κριτών, η οποία δεν έμεινε ασχολίαστη.

Την ίδια στιγμή λοιπόν που η ιερή τετράδα συγκινείται και μάχεται κατά του bullying, την ίδια ακριβώς στιγμή, φέρνει σε τρομερά δύσκολη θέση παίκτρια, η οποία έκανε το λάθος να… μπει «ψαρωμένη». Πράγμα άκρως φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς ότι ουδεμία σχέση έχει με την τηλεόραση ή το modeling. Κι όμως, το γεγονός και μόνο ότι ήταν αγχωμένη στάθηκε αρκετό ώστε να λάβει μία πολύ άσχημη συμπεριφορά από την κριτική επιτροπή, και τελικά να μην της επιτραπεί να φορέσει ούτε το μαγιό της. Ίσως να έφταιξε ότι δεν έμοιαζε με νεραιδούλα ή δεν είπε μία συγκινητική προσωπική ιστορία; Υπάρχει φυσικά και η πιθανότητα να μην άρεσε, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί στο ελάχιστο την κακή συμπεριφορά που αντιμετώπισε.



Πάντως το Twitter, που δεν χαρίζεται ομολογουμένως, τα είπε σταράτα και με μεγάλη ειλικρίνεια. Επίσης, υπάρχουν και εκείνοι που έχουν αρκετά καλή μνήμη και είναι σε θέση να θυμίσουν απόψεις και συμπεριφορές που ακούγονταν το… όχι και τόσο μακρινό 2010.

Δες κάποια tweets και η απόφαση δική σου:

2222
nnnn
Untitled
Untitled66